Amsterdam Metallized Products: Nieuwe huisstijl, nieuw tijdperk.

23/09/2009 11:27

Amsterdam Metallized Products B.V.

Amsterdam Metallized Products BV (AMP) heeft per 15 september 2009 haar nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Een nieuwe huisstijl die dicht bij het "erfgoed" van de onderneming blijft maar tegelijkertijd een nieuw en actief tijdperk inluidt.

De aanpassing van de huisstijl is een logisch vervolg op de verandering van eigendom en management in 2008. Dit is echter niet de voornaamste reden voor een nieuwe uitstraling. Met de nieuwe look en feel onderstreept AMP klaar te zijn voor een schitterende toekomst. Een toekomst die zich kenmerkt door samen met haar klanten te kijken naar toepassingen, kansen en ontwikkelingen in andere en wellicht minder vanzelfsprekende richtingen.

De introductie van de nieuwe huisstijl is een uitgelezen moment om gepaard te laten gaan met een reeks van andere activiteiten.

De lancering van de nieuwe website (www.metallized.nl), publicaties in toonaangevende vakbladen en een reeks van doelgerichte commerciële activiteiten benadrukken de veranderde koers van de transfer metallizer uit Amsterdam. Niet langer onopgemerkt blijven is de belofte die de onderneming aan haar doelgroep doet.

AMP is klaar voor een mooie toekomst, een toekomst die echter vandaag al is begonnen!

Bent u geïnteresseerd geraakt in wat AMP voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op via een van onderstaande mogelijkheden.





http://www.metallized.nl