Gemeente Beuningen


Waarschuwing aan alle ondernemers in de gemeente Beuningen Ga niet in op advertentieverkoop van Netwerk Online

Het bedrijf Netwerk Online zegt advertenties te verkopen voor de stadsgids Beuningen. Deze gids is bij de gemeente niet bekend. De gemeente heeft aangifte gedaan tegen dit malafide bedrijf, omdat Netwerk Online niet bestaande advertenties verkoopt aan ondernemers, in onder meer de gemeente Beuningen.

De gemeente adviseert ondernemers die met dit malafide bedrijf te maken hebben, de rekening voor de advertentie(s) niet te betalen. De gedupeerden kunnen, net als de gemeente, het beste aangifte bij de politie doen.

De enige organisatie die namens de gemeente Beuningen advertenties verkoopt, is City en Tourist Promotions uit Kaatsheuvel. De heer Leo Christiaens benaderd voor City en Tourist Promotions organisaties in de gemeente Beuningen voor de gemeentegids editie 2010.

Als u twijfelt over de echtheid van een advertentie die een bedrijf aan u wil verkopen, dan kunt u het beste vragen naar de officiële brief van de gemeente, waarin staat dat de betreffende organisatie bevoegd is om namens de gemeente Beuningen advertenties te verkopen. Deze opdrachtbrief is ondertekend door de burgemeester en de gemeentesecretaris. Kan de organisatie waardoor u bent benaderd deze brief niet aan u overhandigen, dan kunt u het beste niet ingaan op hun aanbod om een advertentie te verkopen.