R2 overhandigt eerste shirt special editon aan SOS-Kinderdorpen

23/09/2009 15:25

SOS-Kinderdorpen

Amsterdam, 23 september 2009 - Gisteren heeft Willem Bakker van Westbrook Fashion B.V., de organisatie achter R2, het eerste shirt van de special edition-lijn overhandigt aan Marcel Beerthuizen, algemeen directeur van SOS-Kinderdorpen. Het bijzondere aan deze nieuwe kledinglijn is dat per verkocht item, 5 euro wordt afgedragen aan het wereldwijde werk van SOS-Kinderdorpen.

Westbrook Fashion B.V. heeft samen met haar klanten, producenten en toeleveranciers de handen in één geslagen om dit mogelijk te maken. Op deze manier geeft Westbrook Fashion B.V. op concrete en zichtbare wijze invulling aan haar beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Willem Bakker van Westbrook Fashion B.V. over dit initiatief:

"Naar aanleiding van mijn bezoek aan een SOS-kinderdorp in Tunesië in 2008 - wat een indrukwekkende ervaring was - vond ik dat wij met Westbrook Fashion B.V. iets voor SOS-Kinderdorpen moesten ondernemen; uiteindelijk heeft dat geleid tot deze nieuwe R2 collectie."

Marcel Beerthuizen, algemeen directeur SOS-Kinderdorpen:

"SOS-Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen over de hele wereld kunnen opgroeien in een liefdevolle gezinssituatie. Wij bieden deze kinderen de mogelijkheid om op te groeien in een veilige omgeving waar ze zich kunnen ontwikkelen en de juiste basis leggen voor een zelfredzame toekomst. Wij zijn ontzettend blij dat Westbrook Fashion B.V. via deze bijzondere actie een bijdrage levert aan onze missie."

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.soskinderdorpen.nl