Gemeente Lingewaard


Bekendmakingen / Loovelden, Tuindorp West

Gewijzigd vastgesteld uitwerkingsplan

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat zij op 15 september 2009 het volgende uitwerkingsplan gewijzigd hebben vastgesteld.

Uitwerkingsplan bestemmingsplan Loostraat Zuid, Huissen 2001, Deelplan Tuindorp West

Het deelplan Tuindorp west beoogt de bouw van 162 woningen mogelijk te maken in het gebied dat is gelegen tussen de deelplannen Loostraat west, Plaza en Parkeiland en het zeegbos.

Het uitwerkingsplan is gewijzigd vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op de regels en de plankaart.

Gelet op artikel 3.6 van de Wet op de ruimtelijke ordening liggen het vaststellingsbesluit en het betreffende plan met ingang van 23 september 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de Gemeentewinkel te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11. Het uitwerkingsplan is tevens digitaal beschikbaar gesteld op www. lingewaard.nl (home/wonen en leven/projecten ruimtelijke ordening/bekendmakingen).

Gelet op artikel 8.2 lid 1 sub a Wro juncto artikel 6:13 Awb kunnen belanghebbenden die een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren is gebracht, binnen de termijn van zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage.

Verder kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn van zes weken beroep instellen tegen de aangebrachte wijzigingen. Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Besluit b&w

Toelichting Tuindorp-West Loovelden

Planregels

Plankaart