Gemeente Achtkarspelen


Scootmobiel-training

De gemeenten Achtkarspelen en Kollumerland c.a. organiseren in samenwerking met de Stichting Bevordering Verkeerseducatie een scootmobiel-training. Het doel van de training is om mensen meer vertrouwd te maken met de scootmobiel zodat zij veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. De scootmobiel-training vindt plaats op 23 september in zalencentrum De Colle.

Deze rijvaardigheidstraining is geen examen; het biedt u in een ontspannen sfeer de gelegenheid om deel te nemen aan het verkeer onder begeleiding van een rijinstructeur die u een deskundig advies geeft over uw rijstijl.
De gemeenten nemen een deel van de kosten voor hun rekening, waardoor de kosten van deelname beperkt blijven tot ⬠7,50 per persoon. Plaatsing voor de cursus geschiedt in volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. Bij te veel aanmeldingen wordt een reservelijst opgesteld. Voor de cursus is een minimale deelname van 15 personen vereist.
U kunt zich tot dinsdag 21 augustus a.s. voor de scootmobiel-training aanmelden door middel van het onderstaande aanmeldingsformulier in te vullen of door het onderstaande telefoonnummer te bellen. Als u zich aanmeldt, ontvangt u eind augustus/ begin september nadere informatie over de training. Voor aanmelding of vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Ellie Feddema, telefoon (0511) 54 85 91 (dinsdags en donderdags, vakantie van 23 juli t/m 13 augustus).

> aanmeldingsformulier scootmobiel-training