Ingezonden persbericht


Racoon, theatertour en nieuwe cd

PERSBERICHT

Amsterdam, 3 september 2009

Op woensdag 23 september gaat de theatertour van Racoon van start in het ZINiN Theater in Nijverdal. Tevens verschijnt op deze datum de nieuwe Limited Edition cd 'Live at Chassé Theater Breda'. Deze cd is uitsluitend verkrijgbaar voor bezoekers van de theatertour.

De afgelopen jaren werden maar liefst drie van de vier studioalbums van Racoon bekroond met een gouden of platina status. Hiermee veroverde het viertal een prominente plaats in tal van Nederlandse huiskamers. De groep was al lange tijd regelmatig te zien in clubs en op de grote festivalpodia maar ook in het theatercircuit blijken de vier Zeeuwen uitstekend tot hun recht te komen.

Gewapend met een sterk repertoire, bestaande uit een mengeling van nieuw materiaal, klassiekers uit eigen werk en interpretaties van internationale klassiekers, wist Racoon vorig seizoen het theaterpubliek te betoveren. Wegens het overweldigende succes van deze theatertour staat de band dit najaar opnieuw op de planken. Terwijl het gure herfstweer zijn intrede doet verwarmd Racoon ons met een avondvullend programma met de mooiste akoestische liedjes in hun pure eenvoud. Liedjes die balanceren tussen introverte melancholie en uitbundig optimisme. Eenvoud is kracht, less is more.

Klik hier voor een overzicht van alle tourdata.

----------