Dienstenbond CNV

Nieuws

17 september 2009

Komende week ledenbijeenkomst DCO cao distributie AHDC Zwolle

Aanstaande woensdag organiseert CNV Dienstenbond een ledenbijeenkomst in het DCO te Zwolle. CNV Dienstenbond wil tijdens de bijeenkomst de stand van zaken rondom de cao onderhandelingen toelichten. Tevens willen wij uw mening over de verdere strategie horen.

Bijeenkomst
Op woensdag 23 september vindt de bijeenkomst plaats. De bijeenkomst vindt plaats van 15 uur tot 16 uur, vermoedelijk in het Restaurant van AH DC Zwolle. (gewijzigde locatie zal via de borden worden gecommuniceerd)

Het is voor CNV Dienstenbond erg belangrijk om uw mening over de cao onderhandelingen te horen. Op basis hiervan kunnen wij onze verdere strategie vormgeven. Keuzes die wij samen nu maken, kunnen van grote invloed zijn op de cao, nu en in de toekomst. Het gaat om uw arbeidsvoorwaarden, bezoek de ledenbijeenkomst: praat en denk mee!

Let Op: Deze bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor leden van CNV Dienstenbond. Niet leden zullen in de gelegenheid worden gesteld om ter plekke lid te worden. Dit lidmaatschap is de eerste drie maanden gratis!

Vragen/Opmerkingen?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt altijd contact opnemen met uw bestuurder! Agostino Di Giacomo Russo: tel 055 577 26 40 of per e-mail a.digiacomorusso@remove-this.cnvdibo.nl