Harvey Nash is NEN 4400-1 gecertificeerd


Onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk biedt klanten en werknemers extra zekerheid

MAARSSEN, 20090923 -- Harvey Nash, een internationale aanbieder van detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore, heeft de NEN 4400-1 certificering behaald. Deze certificering wordt uitgegeven door de Stichting Normering Arbeid (SNA) en is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en voor (onder)aannemers van werk.

De NEN 4400-1 certificering garandeert dat Harvey Nash haar administratie op orde heeft en tijdig voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afdraagt. Ook verzekert de NEN 4400-1 certificering dat zowel de eigen medewerkers van Harvey Nash als de ZZP-ers die via Harvey Nash worden ingezet, gerechtigd zijn om in Nederland arbeid te verrichten. Dit behoedt opdrachtgevers voor de gevolgen van aansprakelijkheid voor niet afgedragen loonheffingen en omzetbelasting. En voor hoge boetes voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland te werken, van wie de identiteit niet is vastgesteld of die een valse identiteit hebben aangenomen. De Stichting Normering Arbeid (SNA) heeft als onderdeel van de audit delen van de personeelsadministratie, loonadministratie en financiële administratie van Harvey Nash gecontroleerd. Ook zijn (onderdelen van) dossiers bestudeerd.

"Als gevolg van de snelle expansie van de detacheringsector en de wildgroei die hierin is ontstaan, stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening en aan fatsoenlijk werkgeversschap", aldus Jan Leen 't Jong, algemeen directeur van Harvey Nash. "Daarom hebben wij besloten om over te gaan tot een audit door de Stichting Normering Arbeid. Deze certificering is een extra garantie voor onze klanten dat zij zaken doen met een bonafide partij die zorg draagt voor een kwalitatief hoge dienstverlening. Uiteraard zijn wij erg trots op de positieve uitkomst."

Harvey Nash is momenteel de enige partij die met deze unieke combinatie van diensten, van detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie tot outsourcing & offshore, de NEN 4400-1 certificering in haar bezit heeft.

Over Harvey Nash

Harvey Nash, onderdeel van de beursgenoteerde Harvey Nash Group (LSE: HVN.L), is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore. Met wereldwijd meer dan 3.500 professionals in 38 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.

Harvey Nash ondersteunt het succes van klanten door hen te voorzien van toptalent en expertise dat zij elders niet kunnen vinden. Daarbij stelt Harvey Nash integriteit, transparantie en open communicatie in de werkwijze centraal. Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie.





Ingezonden persbericht