Nederlandse Volks-Unie (NVU)


Arnhem, 22 september 2009.

Oproep tot vervolging links-fascisten

Via verschillende Nederlandse en Duitse internetpaginas roept de links-fascistische AFA weer op tot geweld en het zaaien van haat tegen de NVU en haar demonstranten. (1), (2), (3), (4), (5)

Deze fascisten hebben er blijkbaar genoegen in om bij iedere NVU demonstratie geweld te gebruiken en op te roepen tot geweld tegen zowel politieagenten als de NVU demonstranten. (6)

Wij doen een dringend beroep op het openbaar ministerie om deze personen te vervolgen voor artikel 140 als leden van een criminele organisatie. Wanneer links-fascisten willen demonstreren hebben zij dit recht, maar dan moeten zij net zoals ons, gewoon een demonstratievergunning aanvragen via de normale weg zoals het hoort.

Telkens is een kleine groep onder leiding van fascist Sven Driessen alias (Tim Vlaarbeek) de grote aanstichter van hun illegale protesten. (7)

Dringend roepen wij het OM (openbaar ministerie) op om deze links-fascisten dus te gaan vervolgen. Men gedraagt zich als een criminele organisatie met als kenmerk oproepen tot geweld en zaaien van haat jegens de NVU en haar mede demonstranten.

Bij iedere demonstratie van de NVU kan men weer de krantenberichten teruglezen hoeveel links-fascisten er weer zijn opgepakt in tegenstelling tot niemand van de NVU demonstranten.

In plaats van iedere keer de vraag te stellen wat een NVU demonstratie kost, kan men beter zich afvragen, wat dit groepje links-fascisten de staat iedere keer kost. Een groepje van 30 a 40 links-fascisten die zich beroepen op het marxisme, communisme en/of stalinisme!

Met de gemeente en politie hebben wij een goed vooroverleg gehad waarin duidelijke afspraken zijn gemaakt. Het openbaar ministerie heeft nu na de discussie over het vooraf voorbereiden, m.b.t. voetballenrellen en de rellen in Hoek van Holland, een uitgelezen kans om door te pakken. Fascisten zoals AFA dulden alleen hun eigen gelijk en trekken zich niets aan van een democratie waarin iedereen het recht heeft om gehoord te worden. Tijd om te handelen voor het Openbaar Ministerie (OM), om erger in de toekomst te voorkomen!

(1) http://www.revleft.com/vb/nvu-demo-26-t114270/index.html (2) http://indymedia.nl/nl/2009/09/61696.shtml
(3) http://indymedia.nl/nl/2009/09/61670.shtml
(4) http://www.laatzenietlopen.blogspot.com/
(5) http://onefight.blogsport.de/
(6) http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/article2767340.ece (7) http://www.nvu.info/aaw/11.html

Partijvoorzitter NVU
Constant Kusters

Postbus 4053
6803 EB Arnhem