Lijst Smolders Tilburg
Postbus 1037
5004BA Tilburg
www.lijstsmolders.nl

LIJST SMOLDERS TILBURG

Aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Tilburg

Betr.: Vragen ex. art. 47 Reglement van Orde 23 September 2009

Wethouder van den Hout zegt dat hij genaaid is bij de verkoop van zijn zogenaamde woonboot.

Tijdens de commissievergadering Fysiek van 21 september jl. gaf wethouder van den Hout als reactie op een vraag van de LST fractie aan dat hij als geen ander weet hoe Tilburgers "genaaid" worden als het om het verdedigen van hun belangen gaat. Hij heeft volgens zijn lezing zelf erg slechte ervaringen met de handelswijze van de gemeente n.a.v. de verkoop van zijn boot in de Piushaven waar hij een enorm bedrag voor denkt te gaan ontvangen. Het geluidsfragment uit deze commissievergadering laat niets aan duidelijk te wensen over hoe de wethouder denkt over de handelswijze van de gemeente waar hij als wethouder wel deel van uitmaakt. De bizarre uitspraak van de heer van den Hout moet een dieper liggende frustratie hebben. Wordt wethouder van den Hout binnen B&W gechanteerd? De herverkiezing van de Burgemeester staat immers binnenkort op de agenda of wordt hij alleen beloond als hij het College van B&W mee naar de eindstreep loodst E.e.a noopt ons tot het stellen van de volgende vragen,


1. Wordt wethouder van den Hout gechanteerd door de Burgemeester of anderen en wordt hij alleen beloond als hij het College in stand houdt tot de eindstreep?
2. Wethouder van den Hout zegt dat hij genaaid is door de gemeente m.b.t de verkoop van zijn woonboot, is dat waar en wat bedoeld hij daarmee?
3. Wat vindt u ervan als een wethouder van de gemeente Tilburg zegt dat hij inmiddels weet hoe makkelijk je door de gemeente genaaid wordt waar jezelf bijstaat?
4. Wat is de stand van zaken op dit moment m.b.t de aankoop van de zogenaamde woonboot van wethouder v.d Hout die een waanzinnig bedrag zou moeten opbrengen?
5. Is de gemeente eindelijk tot inzicht gekomen dat deze bouwval van de heer v/d Hout niets waard is?
6. Kan deze bouwval van de heer v/d Hout wel worden gezien als woonboot?

Hans Smolders, Peter van den Hoven, Patrick v/d Wijgert, Arjen Roos, Harrie de Swart


---- --
---