Ingezonden persbericht

DeviceLock sluit distributieovereenkomst voor Benelux met Axxist Security Solutions

Amsterdam, 23 September 2009 - DeviceLock, toonaangevend leverancier op het gebied van endpoint device beveiligingscontrole, is een distributieovereenkomst aangegaan met het Nederlandse Axxist Security Solutions. Hiermee distribueert Axxist Security Solutions de software van DeviceLock in de gehele Benelux.

Axxist Security Solutions is een Nederlandse distributeur die zich heeft gespecialiseerd in software voor computerbeheer en -beveiliging. Als lid van het wereldwijde DeviceLock channel partnerteam heeft Axxist Security Solutions toegang tot het webportaal voor DeviceLock-partners. Daarnaast krijgt het bedrijf uitgebreide producttraining, toegewijde verkoopassistentie en hoogwaardige technische ondersteuning. Verder implementeren de bedrijven een gezamenlijk marketingprogramma in de Benelux.

"Axxist Security Solutions is een snel groeiende distributeur met uitstekende ondersteuning en distributiemogelijkheden," zegt Ashot Oganesyan, oprichter en CTO van DeviceLock. "De strategische relatie met Axxist Security Solutions versterkt onze aanwezigheid in de Benelux. Daarnaast helpt dit ons beter in te spelen op de groeiende vraag naar de DeviceLock-software in de regio. We zijn erg blij dat we Axxist Security Solutions kunnen inschakelen om onze software-oplossingen voor endpoint security bij resellers aan te bieden."

Herko Wegter, directeur van Axxist Security Solutions: "Wij zijn erg enthousiast over het strategisch partnerschap met DeviceLock. Het stelt ons in staat onze klanten een passende oplossing te leveren voor alle vragen op het gebied van computerbeheer en -beveiliging. Met onze gezamenlijke inspanningen zal dit partnerschap onze inkomsten vergroten en beide bedrijven meer klanten bezorgen."

Over DeviceLock ®-software
DeviceLock software is ontworpen voor Microsoft Windows besturingssystemen en heeft een overzichtelijk centraal beheer. Het integreert volledig met Microsoft Active Directory® en stelt beveiligingsbeheerders ertoe in staat de gebruikerstoegang tot alle typen apparaten en lokale poorten op hun pc's nauwgezet te beheren, online te bewaken, schaduwkopieën te maken, in logboeken vast te leggen en te analyseren. Dit is inclusief lokale printers, netwerkprinters en virtuele printers, maar ook de op iPhone/iPod, Windows Mobile® en Palm® OS gebaseerde persoonlijke mobiele apparaten. Om gegevens op verwisselbare opslagapparaten te beveiligen, integreert DeviceLock met de toonaangevende encryptie-producten van PGP, Lexar, SecurStar en TrueCrypt. Bovendien blokkeert DeviceLock de activiteiten van alle hardware-keyloggers. Zo biedt DeviceLock proactieve bescherming tegen gegevenslekken en infiltratie van bedrijfsnetwerken, veroorzaakt door malware via de lokale poorten van computers. Hierdoor wordt het bedrijfsrisico als gevolg van kwaadwillige handelingen van insiders, fouten of nalatigheid aanzienlijk gereduceerd.

Over Axxist Security Solutions
Axxist Security Solutions is een toonaangevende distributeur van software voor controle en monitoring in de Benelux. De klanten van Axxist Security Solutions resellers zijn grote ondernemingen, overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen en financiële instellingen. Axxist Security Solutions is een onderdeel van de Axxist Groep.

Over DeviceLock, Inc.
Al vanaf de start in 1996 als SmartLine, heeft DeviceLock softwareproducten ontworpen voor de endpoint device controle bij bedrijven in allerlei sectoren en van verschillende grootte. DeviceLock beschermt nu vier miljoen computers in meer dan 58.000 organisaties over de hele wereld. DeviceLock heeft een lange lijst van zakelijke klanten, waaronder financiële instellingen, lokale en landelijke overheidsorganisaties, geheime militaire netwerken, zorginstellingen, telecommunicatiebedrijven en onderwijsinstellingen. DeviceLock, Inc. is een internationale organisatie met kantoren in San Ramon (Californië, VS), Londen (UK), Ratingen (Duitsland), Moskou (Rusland) en Milaan (Italië). Kijk voor meer informatie op http://www.devicelock.com.