Ingezonden persbericht


Sprekers BouwKennis Jaarbijeenkomst bekend

Wie weet momenteel nog waar de toekomst heen gaat? Onder invloed van de recessie zijn vaststaande gegevens en klassieke kaders in beweging gekomen. Het traditionele speelveld is enorm veranderd. Dit roept allerlei vragen op. Hoe gaat de wereld veranderen, waar moeten we rekening mee houden? Hoe dominant wordt na de kredietcrisis de milieucrisis en welke invloed heeft dit in combinatie op het steeds transparanter worden van de wereld op onze organisatie, ons merk en onze productportfolio? Schrijf u nu in voor de BouwKennis Jaarbijeenkomst en vind het antwoord op deze vragen.

Op donderdag 17 september 2009 organiseert BouwKennis in Theather Castellum in Alphen aan den Rijn alweer voor de zevende keer de BouwKennis Jaarbijeenkomst. De Jaarbijeenkomst 2009 staat volledig in het teken van 'kansen in een veranderende wereld' en de drie P's Profit, People en Planet. In het programma van de Jaarbijeenkomst krijgt u de handvatten aangereikt om de eerder geschetste vragen te beantwoorden. Dit gebeurt onder andere aan de hand van twee presentaties door sprekers Rudolf Das en Paul Postma.

Rudolf Das heeft zich door zijn vele nationale en internationale ontwerpopdrachten, waarin hij een adviesfunctie vervult, ontwikkeld tot 'visuele futuroloog'. In zijn presentatie zal hij ingaan op de vraag met welke trends en ontwikkelingen we in de toekomst te maken zullen krijgen, en wat de gevolgen en consequenties hiervan zijn. Paul Postma zal deze trends en ontwikkelingen vervolgens vertalen naar de dagelijkse marketingpraktijk. Postma is al jaren een internationaal erkende marketingautoriteit en heef de basis gelegd voor de marketingbenadering die als CRM een wereldwijde vlucht heeft genomen.

Tijdens de Jaarbijeenkomst zullen bovendien de verwachtingen over de ontwikkeling van de productiecijfers worden gepresenteerd en toegelicht door Boudewijn Goedhart, directeur van BouwKennis.

De BouwKennis Jaarbijeenkomst is het grootste marketing- en kennisevenement voor de bouw-, vastgoed- en installatiesector. Schrijf u voor 30 juni 2009 in en ontvang ¤ 100 korting op de totale inschrijfprijs. Komt u alleen, dan bedragen de kosten ¤ 495. Wanneer u samen met een collega komt, betaalt u ¤ 695 voor 2 personen. Meldt u zich met meer dan twee personen van dezelfde organisatie aan, dan betaalt elke volgende persoon ¤ 149. Voor alle verdere informatie kunt u terecht op onze speciale BouwKennis Jaarbijeenkomst site.

Met vriendelijke groet,
BouwKennis B.V.

Boudewijn Goedhart
Algemeen Directeur