Heijmans N.V.

Aankondiging Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Heijmans NV

In het eerder verzonden persbericht van Heijmans op vrijdag 28 augustus om 17.30u (GMT+2) is een storende fout geslopen. Het woord "bijzondere" in de kop had moeten zijn "buitengewone".

's-Hertogenbosch - Heijmans Heijmans NV houdt op 23 september 2009 om 15.00 uur een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Deze bijeenkomst vindt plaats op het hoofdkantoor van Heijmans NV aan de Graafsebaan 65 te Rosmalen. Dit is eerder zo aangekondigd op vrijdag 21 augustus 2009 bij de publicatie van de halfjaarcijfers 2009 van Heijmans N.V.

Tijdens deze vergadering zal een toelichting worden gegeven op de benoeming van de heer mr. M(Mark).C. van den Biggelaar per 1 september 2009 tot lid van de raad van bestuur van Heijmans N.V. Hij volgt de heer drs. D. (Dick) A.M. van der Kroft op als CFO van Heijmans N.V.

Ook zal een omgekeerde aandelensplitsing (reverse stock split) ter goedkeuring aan de aandeelhouders worden voorgelegd. Het voorstel is om 10 gewone aandelen van nominaal ¤ 0,03 samen te voegen toot 1 gewoon aandeel van nominaal ¤ 0,30. Het doel van deze samenvoegging is om de koers waartegen het aandeel verhandeld wordt te verhogen, waarmee de belangstelling voor het aandeel voor met name buitenlandse investeerders wordt vergroot.

De oproeping (met instructies voor deelname) met volledige agenda en overige vergaderstukken staan vanaf maandag 31 augustus vermeld op de website van Heijmans N.V. (www.heijmans.nl onder corporate governance). Daarnaast liggen ze ter inzage bij Heijmans NV aan de Graafsebaan 65 tot aan de dag van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders.