TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 01-09-2009

Themakanaal
STERREN.NL
Woensdag 23 september

STERREN.NL HOUDT HERINNERING AAN HAZES LEVEND

Op woensdag 23 september is het precies vijf jaar geleden dat Nederlands bekendste volkszanger André Hazes overleed. De TROS houdt de herinnering levend aan het fenomeen Hazes en herdenkt hem de hele dag met diverse programma's op het themakanaal Sterren.nl.

Roxeanne en Dré Hazes presenteren voor deze speciale gelegenheid de HAZES TOP 50. Hierin bepaalt de kijker wat het ultieme Hazes-nummer aller tijden is door te stemmen op www.sterren.nl. De uiteindelijke lijst wordt volledig uitgezonden op Sterren.nl. Vanaf morgen, woensdag 2 september, is het mogelijk om te stemmen op de site. De HAZES TOP 50 is op 23 september ook te beluisteren via webradio.

Ook in het nieuwe programma DE TIJDMACHINE staat André Hazes centraal. In dit eerbetoon aan hem komen verschillende mensen aan het woord, onder wie Roxeanne Hazes, Wolter Kroes en Guus Meeuwis. De interviews worden afgewisseld met clips van Hazes.

Verder herhalen we een aantal bijzondere uitzendingen zoals 'Hazes, één jaar later', 'Samen met Dré' en het tv-portret 'Bloed, zweet en tranen' van Ivo Niehe.

Voor meer informatie: www.sterren.nl




TROS