TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 10-09-2009

Themakanaal
STERREN.NL
Woensdag 23 september

HAZES ONVERMINDERD POPULAIR BIJ ZIJN FANS

André Hazes is vijf jaar na zijn overlijden nog onverminderd populair bij zijn trouwe fans. De afgelopen weken brachten al ruim 2000 mensen hun stem uit op de HAZES TOP 50. Hierin bepalen de fans wat het ultieme nummer van Hazes aller tijden is. STERREN.NL zendt het resultaat uit op woensdag 23 september, de sterfdag van de volkszanger.

Roxeanne en Dré Hazes presenteren de hitlijst. In de tussenstand staat 'Geef mij je angst' op vijf, 'Wees zuinig op m'n meissie' op vier, 'De Vlieger' op drie, 'Bloed, zweet en Tranen' op twee en is 'Zij gelooft in mij' tot nu toe favoriet bij de fans die via www.sterren.nl op de HAZES TOP 50 stemden. De stemming is nog een kleine week geopend, tot en met woensdag 16 september.

Sterren.nl biedt op woensdag 23 september meer dan de HAZES TOP 50 alleen. Het digitale themakanaal van de TROS staat de gehele dag in het teken van André Hazes. Het nieuwe programma De Tijdmachine is geheel aan Hazes gewijd. In dit eerbetoon aan hem komen verschillende mensen aan het woord, onder wie Roxeanne Hazes, Wolter Kroes en Guus Meeuwis. De interviews worden afgewisseld met clips van Hazes.

Verder herhalen we een aantal bijzondere uitzendingen zoals 'Hazes, één jaar later', 'Samen met Dré' en het tv-portret 'Bloed, zweet en tranen' van Ivo Niehe.

Voor meer informatie: www.sterren.nl