Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Hoorzitting ontwerpbestemmingsplannen in Eibergen en Neede op 23 september

Op woensdag 23 september om 19.30 uur vindt een openbare hoorzitting plaats. De bijeenkomst wordt gehouden in de raadzaal van het Gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Borculo. De hoorzittingscommissie van de gemeenteraad wil dan van u horen wat u vindt van de volgende ontwerpbestemmingsplannen:

* "Neede, Plan Hondelink 2009". Dit plan maakt het mogelijk om aan de Hondelinkweg (voormalig veld van Sportclub Neede) ongeveer 20 woningen te bouwen.

* "Neede, Meijersveld 2009". Dit plan maakt het mogelijk dat er op het terrein van het Meijersveld ook gebouwen voor kinderdagopvang en buitenschoolse opvang te kunnen bouwen.

* "Eibergen, Grotestraat 35 2009". Dit plan maakt het mogelijk om het huidige pand aan de Grotestraat 35 te verbouwen naar vier appartementen.

* "Eibergen, Hofrichter II 2009". Dit plan maakt het mogelijk om aan de Kattenborg twee vrijstaande woningen en een blok van vijf woningen aaneen te bouwen.

Tegen deze plannen kunt u bij de hoorzittingscommissie uw mondelinge zienswijzen indienen. Voor de goede orde wijzen wij erop dat tijdens de hoorzitting geen presentatie van de plannen wordt gegeven. De hoorzitting is bedoeld om mondeling een reactie te geven op de plannen.

Als u tijdens de hoorzitting mondelinge zienswijzen wilt indienen, dan kunt u dit laten weten via het secretariaat van de afdeling Technisch Ontwerp en Realisatie, telefoonnummer 0545-250 257. U kunt dit doen tot 17.00 uur op de dag van de hoorzitting.

De ontwerpbestemmingsplannen kunt u lezen in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis en via de gemeentelijke website.

Trefwoorden hoorzitting, Ruimtelijke ordening
Wijk/regio Eibergen, Neede
Mutatiedatum 14/09/2009