Ingezonden persbericht


16 september 2009

Jonge ambtenaren op de fiets met jonge Haagse nieuwkomers

Op woensdagmiddag 23 september gaan jonge Haagse ambtenaren samen met nieuwe Hagenaars en wethouder Rabin Baldewsingh (Burgerschap en Leefbaarheid) op de fiets groen Den Haag ontdekken. De tour wordt gemaakt in het kader van de Week van de Haagse Ontmoeting. De rondleiding wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Present Den Haag.

Route
De rondleiding start om 15.00 uur in het Zuiderpark en wordt vervolgd naar het duingebied Westduinen en de Japanse tuin in het Landgoed Clingendael. Dit is een deel van de Haagse Parkenroute.

Week van de Haagse Ontmoeting 2009
Van 22 tot en met 29 september vindt voor de derde keer de Week van de Haagse Ontmoeting plaats. Gedurende deze week zijn er verschillende activiteiten die in het teken staan van ontmoetingen tussen Hagenaars.

Den Haag Natuurlijk Groen!
Het jaar 2009 staat in het teken van het Haagse groen. Een bijzonder jaar met veel aandacht en zorg voor het groen in de stad: Den Haag Natuurlijk Groen! De gemeente investeert veel in de kwaliteit en de beleving van het groen. Denk naast het beheer en onderhoud van het groen ook aan initiatieven als Miljoen voor groen, Dag van het Park en de Haagse Bomenweek. Zo werken we aan een stad om in te spelen, te leven en te wonen.