Gemeente Tilburg

Nummer 09568GO

Datum 23 september 2009

Jeu de boulesbaan en bankjes in Jeruzalem Tijdens het buurtfeest Jeruzalem op 27 juni van dit jaar hebben een aantal wijkbewoners gevraagd of de banken aan de Ringbaan Oost nabij de Meijerijbaan vervangen konden worden en of de gemeente bereid is om een jeu de boulesbaan aan te leggen in Jeruzalem. Ook de wijkraad staat positief tegenover dit verzoek. De gemeente heeft besloten aan de vragen te voldoen.

Plaatsen banken Inmiddels zijn in overleg met wijkbewoners vijf nieuwe banken geplaatst nabij de Ringbaan Oost / Meijerijbaan. Twee banken zijn geplaatst aan de Ringbaan Oost en drie banken naast het kantoorpand van Van der Weegen aan de zijde van de Meijerijbaan. Bezoekadres Buurtbewoners kunnen elkaar daar ontmoeten en informeel samen zijn. Stadhuisplein 130

Jeu de boulesbaan Postadres De gemeente Tilburg wil ook medewerking verlenen aan de aanleg van de gevraagde Jeu de Postbus 90157 Boulesbaan. De baan is gepland op het grasveldje naast het fietspad van de Meijerijbaan 5000 LL Tilburg ongeveer ter hoogte van de drie nieuwe banken. Zodra de werkzaamheden rond het transferium zijn afgerond zal de nieuwe jeu de boulesbaan worden aangelegd. Doorkiesnummer 013 542 90 79 De gemeente verwacht dat de jeu de boulesbaan in oktober in gebruik kan worden Faxnummer genomen. De gemeente hoopt dat de baan net zoveel gebruikt gaat worden als de nieuw 013 542 88 25 geplaatste bankjes die al in gebruik zijn.

Meer informatie Voor verdere vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Jaap Quispel, gebiedscoördinator bij gebiedsteam Oude Stad van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via de emailadres: jaap.quispel@tilburg.nl of via telefoonnummer 013 542 90 79.