Heijmans N.V.

Aankondiging reverse stock split Heijmans N.V.

's-Hertogenbosch - De Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Heijmans N.V. ("Heijmans") heeft het voorstel tot statutenwijziging goedgekeurd. De statutenwijziging behelst een reverse stock split ('een omgekeerde aandelensplitsing'), waarbij 10 gewone (certificaten van) aandelen van nominaal EUR 0,03 worden samengevoegd tot 1 gewoon (certificaat van) aandeel van nominaal EUR 0,30.

Notering
Aan Euronext Amsterdam by NYSE Euronext ("Euronext") is verzocht te bepalen dat, onder voorbehoud dat op 5 oktober 2009 de akte van statutenwijzing effectief is geworden, de notering met ingang van 5 oktober 2009 in (certificaten van) aandelen Heijmans van nominaal EUR 0,30 elk zal geschieden. De nieuwe ISIN-code voor de (certificaten van) aandelen Heijmans is NL0009269109. Het symbool op Euronext blijft ongewijzigd.

Verrekening fracties
Voor zover houders van (certificaten van) aandelen Heijmans fracties van (certificaten van) aandelen zouden ontvangen omdat het totale nominale aantal van hun (certificaten van) aandelen Heijmans, dat na de samenvoeging (reverse split) wordt gehouden, omwisseling in hele aantallen (certificaten van) aandelen met een nominale waarde van EUR 0,30 niet mogelijk maakt, zal afronding en afwikkeling worden afgehandeld op de bij de toegelaten instelling van Euronext thans gebruikelijke wijze.