Ingezonden persbericht


Direct Design geeft Puppy's van massief chocolade weg Woonbeurs 2009 aanleiding voor unieke samenwerking met Patisserie Tout

23 september 2009 - Online meubelwinkel Direct Design grijpt de Woonbeurs 2009 in Amsterdam aan om een bijzondere actie te lanceren: het geeft 2 massief chocolade Puppy's van designhuis Magis weg aan bezoekers van www.directdesign.nl. De unieke creaties worden gemaakt door de gerenommeerde Patisserie Tout uit Amsterdam. De actie loopt van 26 september 2009 t/m 31 oktober 2009.

Het enige wat je hoeft te doen om een van de Puppy's te winnen is een bezoek brengen aan de website van Direct Design, www.directdesign.nl/chocoladepuppy, je e-mailadres achter te laten en een ander Magis product te noemen dat op de website te vinden is. En dat is een erg eenvoudige manier om zo'n unieke chocoladepuppy in handen te krijgen!

Patisserie Tout maakt de chocolade Magis Puppy's exclusief voor Direct Design. De Puppy Small van Magis stond model en de chocoladepuppen wegen bijna 5 kilo elk. Samen met de hoogwaardige chocolade van Patisserie Tout zorgt dit ervoor dat de winnaars lange tijd kunnen genieten van hun aanwinst. De Magis Puppy is nu te bekijken op de website van Direct Design.

Over Direct Design

Direct Design is de online meubelwinkel voor consument, bedrijf en overheid waar men terecht kan voor een groot assortiment moderne design meubelen en verlichting afkomstig van verschillende kwalitatief hoogwaardige meubelmerken zoals Knoll, Luceplan, Lumina, LaPalma, Magis en meer.

Bezoekers vinden op www.directdesign.nl een zeer brede collectie bekende en minder bekende merken voor de kleine en grote portemonnee. Direct Design kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van haar collectie, de scherpe prijzen, korte levertijden en een hoog service niveau voor haar klanten. Naast de meubel- en verlichting collectie kan men ook bij Direct Design terecht voor vlekkentips en onderhoud informatie.

Over Tout

TOUT is een plek waar je verdwaalt in een wereld van geuren en smaken. Een eigentijdse patisserie, met gevoel voor de klassieke inslag waar zowel vormgeving als smaakbeleving u zullen verrassen. Een open keuken waarin niets geheim blijft voor de klanten. Vers fruit, verse kruiden, volle smaken en eerlijke ingrediënten zorgen voor de beste smaakbeleving. Gedreven medewerkers onder leiding van chef patissier Job van Berkel denken met u mee en geven u het beste advies. Welkom in Tout!