Girls in the city op Tafel


DEN HAAG, 20090923 -- Na het wegvallen van "de Tafel van 5" op Net5 en haar tafeldames Daphne Bunschoek en Katja Schuurman is het nu aan de Girls van GirlsintheCity.nl om de vrouwen voor de buis te krijgen. Niet om 19 uur maar 24/7 kunnen bezoekers online de persoonlijke verhalen van de girls volgen op GirlsintheCity.nl.

GirlsintheCity.nl

Op de site girlsinthecity.nl vind je actuele onderwerpen, discussies en de ongezouten meningen van de girls over fashion, beauty, reizen, uitgaan, eten en design. De Girls wonen en schrijven vanuit New York, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Zwolle en Den Haag. Dagelijks vertrouwen ze hun gedachten, nieuwtjes, discussies en tips aan GirlsintheCity.nl toe. Ook gaan de girls regelmatig op foto- en videoreportages, zo waren ze afgelopen zomer te gast op het "Because I am A Girl" concert van PlanNederland en bezochten enkele andere girls de International Fashionweek in Amsterdam.

Over de Girls:
De Girls schrijven verhalen vanuit hun persoonlijke perspectief, mening en belevenissen. Zo is Rowena net begonnen aan de Universiteit van Amsterdam richting kunstgeschiedenis haar smaak is uitgesproken en ze houdt van allerlei ouderwetse dingen. Tatjana vertrekt binnenkort naar Amerika voor haar stage bij het Aidsfonds. Mascha en Cynthia, bekend van Beautygloss.nl en Misslipgloss.nl, vertellen over de dagelijkse veranderingen in hun persoonlijke leven. De Girl Thamar geeft graag haar uitgesproken mening over de laatste modetrends.

Zet de laptop op tafel, volg de belevenissen en meng je in de online discussies op GirlsintheCity.nl.