Ingezonden persbericht

Persbericht

Hattem, 23 september 2009

Project Assenrade geniet grote belangstelling
Informatieavond door ruim 300 belangstellenden bezocht

Dinsdagavond 22 september organiseerde de gemeente Hattem een algemene informatieavond rondom het project Assenrade in de Bongerd in Hattem. Het doel van de avond was om de belangstellenden op de hoogte te stellen van het verloop van het project.

De avond kon rekenen op zeer grote belangstelling; ruim 300 mensen waren naar de Bongerd getogen. Men stond zelfs buiten het gebouw te luisteren naar de presentatie. De samenstelling van de belangstellenden was divers. Van starters tot senioren. Ook geïnteresseerden van buiten de gemeente hadden de moeite genomen om naar Hattem te komen.

De projectontwikkelaar van het project lichtte de stand van zaken, de bestemmingsplanprocedure en de planning toe. Peter van Woerkum, de Stedenbouwkundige, gaf aan de hand van een aantal sfeerimpressies het stedenbouwkundige plan meer dimensie.
De plannen en ideeën konden op veel bijval rekenen. Maar men wilde vooral ook weten wanneer er gekocht kan worden. Zoals de planning nu is wordt de eerste fase van het project na de bouwvak 2010 in de verkoop gedaan.

De complete presentatie van het project is terug te vinden op www.hattem.nl, keuzemenu nieuws & ontwikkelingen, kopje ontwikkelingen. Op deze pagina worden vanaf nu ook alle ontwikkelingen rondom het project Assenrade bijgehouden.

Einde persbericht.