Ingezonden persbericht

Persbericht

Wethouder Dominic Schrijer wil lijsttrekker worden PvdA Rotterdam

Verder bouwen aan één Rotterdam waar iedereen meetelt en iedereen meedoet.

Dominic Schrijer, wethouder Werk, Sociale Zaken & Grotestedenbeleid, stelt zich kandidaat voor het lijsttrekkerschap van de PvdA Rotterdam. Hij is ontzettend gemotiveerd voor de komende verkiezingscampagne: "Het is mijn ambitie dat de PvdA in Rotterdam net als vier jaar geleden weer de grootste partij gaat worden. En ik ben ervan overtuigd dat ons dat gaat lukken! De afgelopen jaren is veel goed werk verricht in de stad: we hebben een recordaantal mensen aan het werk gekregen, het midden- en kleinbedrijf heeft een oppepper gekregen en we zijn hard bezig om Rotterdam sterker uit de recessie te krijgen. Dit succes moeten we doorzetten. Ik wil werken aan een stad waar Rotterdammers goed kunnen wonen in een veilige omgeving. Rotterdam is een stad met enorme kansen. Laten we die pakken."

"Ook om andere redenen worden dit worden belangrijke gemeenteraadsverkiezingen voor Rotterdam.

Er valt weer echt wat te kiezen. Ik kies voor een stad waar iedereen meetelt en iedereen meedoet en niet voor een stad waarin we elkaar voortdurend aanspreken op geloof en afkomst. Rotterdammers hebben allemaal dezelfde rechten en plichten en we hebben iedereen nodig om onze stad vooruit te helpen."

Dominic Schrijer woont met zijn gezin al meer dan vijftien jaar met veel plezier in Rotterdam Zuid. Voor zijn wethouderschap heeft hij zich acht jaar als deelraadbestuurder ingezet voor Rotterdam Charlois. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met het opknappen van verouderde wijken en het aanpakken van onveiligheid in de stad.

---



Ingezonden persbericht