Ingezonden persbericht



23 september, 2009

Cognizant rolt IT-infrastructuurdiensten uit bij mediabedrijf Rodale
Wereldwijd mediabedrijf implementeert RIM 2.0 voor verbeterde dienstverlening

Cognizant, dienstverlener op het gebied van consultancy, technologie en Business Process Outsourcing (BPO), heeft zijn Remote Infrastructure Management-platform RIM 2.0 succesvol uitgerold bij Rodale Inc. Rodale is een wereldwijd mediabedrijf dat lifestylebladen uitgeeft zoals Prevention, Men's Health en Women's Health.

Rodale heeft voor Cognizant gekozen om de wereldwijde IT-infrastructuurdiensten aan te passen. Dit heeft geresulteerd in verbeterde operationele efficiëntie en klantervaring en verlaagde 'total cost of ownership'. Daarnaast is de infrastructuur concreet afgestemd om beter aan de wensen van klanten te voldoen. Cognizant's RIM 2.0-platform monitort en beheert Rodale's belangrijkste IT-infrastructuur proactief, inclusief de bijbehorende bedrijfskritische applicaties. Hierbij wordt Cognizant's OnTargetTM en het op ITIL gebaseerd dienstverleningsraamwerk ingezet voor het kostenefficiënt beheren van de werkzaamheden en servicekwaliteit.

"Cognizant biedt Rodale diepgaande expertise, proactieve begeleiding en een metrische bedrijfscultuur die het mogelijk maakt om onze infrastructuur naar een nieuw niveau te tillen", zegt Ken Citron, CIO en EVP Publishing Operations bij Rodale. "Hun bereidwilligheid om een partnership op te bouwen en problemen op te lossen was zeer waardevol voor ons."

"Wij vinden dat de keuze van Rodale voor Cognizant spreekt voor onze domeinexpertise en de kennis die we hebben om een ITIL-compliant platform naadloos te implementeren binnen een wereldwijd netwerk", zegt Robert Boles, vicepresident IT Infrastructure Services bij Cognizant. "Hiermee brengen we RIM op een hoger niveau. Ons RIM 2.0-raamwerk maakt het voor Rodale niet alleen mogelijk om de kosten aanzienlijk te verlagen, maar het zorgt ook voor meer inzicht in werkzaamheden. Daarnaast leidt het tot verbeterde workflow-automatisering, goede operationele verbeteringen en zeer flexibele sourcing-opties met onze productieve beheerservices."
Cognizant is als marktleider benoemd in een onafhankelijk onderzoek van Forrester Research in april 2009 'The Forrester Wave(TM): Global IT Infrastructure Outsourcing, Q1 2009Â’.

(297 woorden)



Ingezonden persbericht