Ingezonden persbericht

Amsterdam, 23 september 2009

Christina Curry zet verdriet om in daadkracht met interview in CosmoGIRL!

De breuk tussen Patricia Paay en Adam Curry zette het leven van dochter Christina Curry (19) op z'n kop. Nu ze de ergste schok te boven is, zet Christina de ellende van de scheiding in voor een goed doel. Via een interview met meidenglossy CosmoGIRL! hoopt ze andere meiden, die ook met de scheiding van hun ouders worstelen, een hart onder de riem te steken. Christina: "Het voelt bizar dat ik nu ook in het vakje 'kind van gescheiden ouders' hoor. Dat wil toch niemand."

In CosmoGIRL! deelt Christina openhartig haar gevoelens over de plotselinge breuk. Hoe ze de eerste dagen na het dramatische nieuws doorbracht. Wat Adams interviews over nieuwe liefde Micky Hoogendijk en het verdriet van haar moeder met haar deden. En hoe ze uiteindelijk de stap kon zetten om weer contact te zoeken met haar vader en hem uiteindelijk te vergeven.

CosmoGIRL! issue 11 met daarin het oprechte verhaal van Christina Curry ligt op donderdag 24 september in de winkel.

CosmoGIRL!
CosmoGIRL! is een uitgave van Pelican Magazines Hearst en is met een oplage van zo'n 120.000 exemplaren al vijf jaar de grootste meidenglossy van Nederland. Het magazine heeft een bereik van 330.500 (NOM Printmonitor 2008-I/2008-II) en mag zich 'vriendin' noemen van één op de vier meiden in Nederland. CosmoGIRL! verschijnt 13 keer per jaar en biedt inspiratie, advies en herkenning waardoor meiden het beste uit zichzelf kunnen halen.