TNT Post eert André Hazes met serie persoonlijke postzegels

23/09/2009 19:43

TNT Post

AMSTERDAM, 23 SEPTEMBER 2009 - Roxeanne en André Jr., de kinderen van André Hazes, hebben vandaag bijzondere postzegels ter ere van hun vader in ontvangst genomen. TNT Post geeft deze postzegels uit ter nagedachtenis aan de vijf jaar geleden onverwacht overleden zanger van het levenslied. "Als we eraan denken dat papa nu ook nog zijn eigen postzegels heeft, kunnen we ook hier alleen maar weer heel trots op zijn."

Het is vandaag precies vijf jaar geleden dat André Hazes overleed. TNT Post geeft ter nagedachtenis hiervan een postzegelboekje uit met negen persoonlijke postzegels en zijn levensverhaal, geïllustreerd met nooit eerder gepubliceerde foto's. Het boekje bevat bovendien fragmenten van songteksten van André Hazes die kenmerkend zijn voor de wijze waarop de populaire volkszanger in het leven stond.

André bedankt

De overhandiging van de postzegels vond plaats in de Amsterdam ArenA, de plaats waar André Hazes o.a. in juni 2003 zijn zilveren jubileum vierde met twee concerten. Maar ook de plek waar op 27 september 2004 bijna 50.000 fans afscheid namen van de helaas te vroeg gestorven artiest tijdens de afscheidsceremonie 'André Bedankt'.

Verkrijgbaarheid, verkoopprijs en geldigheid

Het postzegelboekje André Hazes kost euro 9,95. Het bevat negen verschillende postzegels met een frankeerwaarde van euro 0,44. Het postzegelboekje is vanaf 23 september 2009, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar bij TNT Postkantoren, via de Collect Club in Groningen en online via www.tntpost.nl/hazes. Het verschijnt in een oplage van 30.000 exemplaren. De geldigheid van de postzegels voor de frankering is onbepaald.

Over TNT Post

TNT Post verwerkt dagelijks 16 miljoen poststukken (waarvan 400.000 pakketten) met ruim 7,6 miljoen bestemmingen in Nederland. Het bedrijf verbreedt daarnaast zijn horizon internationaal door middel van acquisities in Europa en Azië. Van groeiend belang zijn diensten die elektronische data omzetten in fysieke post. TNT Post is in de eerste plaats actief op het gebied van post: collectie, sortering, transport en aflevering van brieven en pakketten. Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in data- en documentdiensten, direct mail, e-commerce en internationale post. TNT Post heeft zo'n 58.000 mensen in dienst in Nederland. De omzet van TNT Post over het tweede kwartaal 2009 bedroeg 1,020 miljard euro. TNT Post is onderdeel van TNT N.V. TNT is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als onderneming en heeft partnerschappen gevormd met het World Food Programme en het Milieuprogramma van de Verenigde Naties om wereldwijd tegen honger en milieuvervuiling te strijden.

- EINDE BERICHT -

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

TNT Post

Evelien de Ruiter, woordvoerder

Telefoonnummer: 06 53 58 31 00 of 070 334 76 66

E-mail: evelien.de.ruiter@tntpost.nl