Politie Zeeland


---


O-3054-2009 Meisje gewond bij valpartij, Burgh-Haamstede
Een 10-jarig meisje uit de gemeente Borsele is woensdagavond gewond geraakt toen ze met haar fiets ten val kwam. Het meisje werd met mogelijk hersenletsel per traumaheli overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.
Omstreeks 18.15 uur fietste ze samen met enkele klasgenoten en begeleiders door de duinen over het Duinhoevepad. Op een stukje waar grind op het pad lag, ging ze met haar fiets onderuit en viel ze met haar hoofd op de grond.

O-3055-2009 Toezicht schoolgaande jeugd, Goes
Op de Anthony Fokkerstraat heeft de politie woensdag tussen 07.30 en 08.45 uur toezicht gehouden op de schoolgaande jeugd.
Met name werd gelet op het verkeersgedrag van de fietsers. Regelmatig fietsen scholieren hier met zijn drieën naast elkaar waardoor hinder ontstaat voor de overige weggebruikers. Hiervoor werden acht bekeuringen uitgeschreven.

O-3056-2009 Wielrenner botst tegen auto, Renesse
Op de Rampweg is woensdagavond omstreeks 19.30 uur een wielrenner tegen een personenauto gereden.
De wielrenner, een 45-jarige man uit de gemeente Goedereede reed als laatste van een groepje van circa 15 wielrenners. Ze reden over de Rampweg en wilde naar beneden rijden de Helleweg in. Hierbij week de wielrenner te veel uit naar links en botste tegen de zijkant van een tegemoetkomende auto aan. De fietser werd met schouderletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.