ID&T


Latest photo's
Sensation met Oud&Nieuw voor derde keer in Duitse modehoofdstad Düsseldorf.

Sensation met Oud&Nieuw voor derde keer in Duitse modehoofdstad Düsseldorf.

12-08-2009 - In 2008 dansten 30.000 bezoekers uit 44 verschillende landen samen het nieuwe jaar in tijdens Sensation in de Duitse modehoofdstad Düsseldorf.

De show van vorig jaar, "Ocean of White", werd in Duitsland door het publiek verkozen tot "Best New Style Event" 2008 en ontving een Live Entertainment Award - Duitslands meest gerespecteerde entertainmentprijs.

Afgelopen juli ging de nieuwe show met het thema "Wicked Wonderland" in première in de Amsterdam ArenA. Bijna 80.000 bezoekers beleefden de show op twee achtereenvolgende avonden.

Aankomende jaarwisseling wordt de Duitse ESPRIT arena omgetoverd tot "Wicked Wonderland" en biedt Sensation de ultieme manier om al feestend met vrienden 2010 in te luiden.

In "Wicked Wonderland" stapt het publiek door een magische deur en gaat op een sensuele ontdekkingsreis. Een zoektocht naar de ware ik, in een wereld waar fantasie en werkelijkheid door elkaar heenlopen. Meer over wat er in "Wicked Wonderland" staat te gebeuren wordt in de komende weken onthuld op www.Sensation.com/de.

Sensation lanceerde in Amsterdam een nieuw VIP-concept: CRYSTAL. Crystal is sexy, stijlvol en heeft alleen VIP-tafels. Crystal biedt de mogelijkheid om Sensation te beleven op de eerste rang. Een Crystaltafel biedt ruimte aan tien personen die zich kunnen dompelen in luxe en plezier: flessen Champagne, exquise fingerfood, exclusief entertainment en een spectaculair uitzicht op de show. Daarnaast kan er gekozen worden voor een legio extra's zoals een limousineservice of een eigen stylist voor die ene perfecte witte jurk. Het team van Crystal maakt alles mogelijk. Het Crystal deck is privé en alleen toegankelijk voor hen die de avond in stijl willen beleven!

Sensation biedt vanaf heden een exclusieve Travelservice. Naast verschillende soorten pakketten inclusief entreekaart en hotel, kunnen er extra opties als pre-party inclusief diner, professionele visagie en zelfs het maken van een persoonlijke DVD geboekt worden.

Zaterdag 26 september om 10.00 uur start de kaartverkoop voor Sensation Germany NYE via www.eventim.de en www.ticketonline.nl. Reguliere kaarten kosten 69 Euro (excl. boekingskosten) en Deluxe tickets kosten 150 Euro (excl. boekingskosten).

Verkoop van de Sensation Travelpakketten start op 7 september a.s. via de Travelsectie op www.Sensation.com. Dit is de eerste mogelijkheid om tickets voor het evenement te bemachtigen, bijna drie weken voor start van de reguliere kaartverkoop.

Sensation is een evenement van het Nederlands entertainmentbedrijf ID&T en beleefde haar eerste editie in Amsterdam in 2000. Meer informatie op www.sensation.com/de

Datum Donderdag 31 december 2009
Locatie ESPRIT arena, Düsseldorf
Prijs Vanaf EURO 69,-
Dresscode Wit
Openingstijden 20u00 - 06u00
Start kaartverkoop Zaterdag 26 september 2009
Informatie Crystal jet@sensation.com