Stadsdeel Amsterdam Zuidoost



---

Gratis muziek dans en sport tijdens Dag van 1000 culturen op 26 september

20 augustus 2009

Er zijn muziek- en theateroptredens, sportdemonstraties en meedoelessen, modeshows en een markt en je kan meedoen met theater-, dans-, muziek- en schilderworkshops.

Hoofdpodium Anton de Kom
Van 13.00-17.00 uur optreden van jonge talenten als Sim'Ram, Eternity Junior Brassband, Sarah Jane and the Experience, Zwart Licht en Mo & Brakko (finalisten Grote Prijs van Nederland 2008). Om 17.30 uur het muziek- en dansfestijn Dansi met een Latin programma.

Kunstplein Anton de Komplein
Met foto's, graphic designs, schilderkunst en filmpjes. In de fashionhoek laten designers hun modecreaties zien tijdens een fashionshow en kun je je eigen kledingstuk customizen, je eigen kunstwerk schilderen en poëzie schrijven.

Sportdorp Anton de Komplein
Met demonstraties van en workshops in onder meer oosterse vechtkunst, spinning, urban judo, fitgames, voetbal en zumba.

Bijlmersportcentrum
Hier kun je de hele dag binnenlopen en deelnemen aan allerlei sportactiviteiten.

Bijlmerparktheater
Circus Elleboog start om 13.00 uur in het Bijlmerparktheater. Verder zijn er in het theaterworkshops en optredens van onder meer de Jeugdtheaterschool, de 5 O'Clock Class en kun je een rondleiding door het prachtige nieuwe theater krijgen. Vanaf 19.30 uur is er de Dansbattle MoveMasterz (kijk op www.movemasterz.nl). Voor dit programma geldt een entreeprijs.

Infocentrum stadsdeelkantoor
Multicultureel verhalenfeest voor kinderen van 4-12 jaar.

Als eind augustus het volledige programma bekend is, vind je dit op deze website.

---