Gemeente Den Haag

Ooievaars kunst- en cultuurdagen

Op zaterdag 26 september vindt in de Haagse Hogeschool het festival van de Ooievaars Kunst- en Cultuurdagen plaats. Een gratis toegankelijk festival voor alle inwoners van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Het festival is voor iedereen toegankelijk, maar met name bedoeld voor Ooievaarspashouders. Het festival is rolstoeltoegankelijk en in de programmering is rekening gehouden met mensen met een beperking. Het evenement is van 12.00 tot 16.00 uur.

Met de Ooievaars Kunst- en Cultuurdagen wil de organisatie Ooievaarspashouders attent maken op het aanbod van kunst- en cultuuractiviteiten dat met de pas toegankelijk is. Ook wil zij de inwoners van Den Haag en omstreken, die nog geen gebruik maken van de Ooievaarspas, stimuleren de pas aan te schaffen. Het festival wordt mede gedragen door: gemeente Den Haag, gemeente Rijswijk, gemeente Leidschendam-Voorburg, Culturalis, Koorenhuis, De Openbare Bibliotheek Den Haag, Haags Uitburo en Stadsomroep Den Haag.

Op het festival kunt u ontdekken bij welke kunst- en cultuurinstellingen u met de Ooievaarspas terecht kunt. Er zijn creatieve workshops en lezingen en vanaf het gezellige terras kunt u genieten van een uitgebreid podiumprogramma. Ook is er de kunst- en cultuurinformatiemarkt met leuke aanbiedingen en misschien zelfs vrijkaarten. Hier kunt u ontdekken wat er allemaal met (en zonder) de Ooievaarspas te doen en te zien is in Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. De Ooievaars Kunst- en Cultuurdagen zal dit jaar wederom een dynamisch festival worden met een uitgebreid programma.

Voor meer informatie, zie www.ooievaarsdagen.nl