FloraHolland


Vijfde Oldtimerbeurs FloraHolland Bleiswijk op 26 en 27 september 2009

BLEISWIJK (10 september 2009) - Liefhebbers van oldtimers kunnen in het weekend van 26 en 27 september 2009 hun hart weer ophalen in de hal van FloraHolland Bleiswijk. Voor de vijfde keer vindt in Bleiswijk de jaarlijkse Oldtimerbeurs plaats.

Op zaterdag 26 en zondag 27 september wordt het veilingterrein omgetoverd tot een verzamelplek voor alles wat te maken heeft met oldtimers en een ontmoetingsplaats voor liefhebbers en hobbyisten. Op de beurs zijn niet alleen historische automobielen te bezichtigen, ook kan de bezoeker rondsnuffelen op een onderdelenmarkt en worden diverse oltimerclubs gepresenteerd. Of bezoekers zich nu willen oriënteren op de aanschaf van een klassieker, op zoek zijn naar onderdelen en accessoires of willen genieten van al het klassieke ijzer dat staat opgesteld, het kan allemaal op de Oldtimerbeurs in Bleiswijk. Door de grote verscheidenheid op de beurs is er voor elk wat wils. Het is ook mogelijk voor iedereen om een eigen oldtimer of oldtimerclub te presenteren tijdens de beurs. Kijk voor meer informatie op de website van de Oldtimerbeurs.

Meer informatie
De hal van FloraHolland Bleiswijk is in het weekend van 26 en 27 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het adres van FloraHolland is Klappolder 130, 2665 LP Bleiswijk (A12 afslag 8). De toegangsprijs bedraagt EUR 10,-. Kinderen tot 15 jaar hebben, onder begeleiding, gratis toegang. Het parkeren is gratis. Bezoekers worden van de parkeerplaats met een oldtimerbus naar de ingang gebracht.

Meer informatie is te vinden op www.oldtimerbeurs.net.