Massale openstelling nieuwbouwprojecten tijdens Nieuwbouwdag

15/09/2009 11:46

Neprom

Voorburg, 15 september 2009 - Meer dan 250 nieuwbouwprojecten openen op zaterdag 26 september van 11.00 uur tot 14.00 uur hun deuren tijdens de eerste landelijke Nieuwbouwdag. Op nieuwbouwlocaties, bij informatiecentra en makelaarskantoren kunnen bezoekers terecht met al hun vragen over nieuwbouwwoningen en ter plekke de voordelen van een nieuw gebouwd huis zien. Alle deelnemende projecten zijn te vinden via www.niki.nl, dé nieuwbouwsite van Nederland waar niet alleen actueel aanbod te vinden is, maar ook toekomstige projecten worden getoond.

Tijdens de Nieuwbouwdag kunnen bezoekers op vele locaties vrij rondkijken in een fris, nieuw huis. Een huis waarin je als nieuwe bewoner alle vrijheid hebt om het in te richten naar eigen smaak en inzicht. Niet elke dag heb je als (potentieel) koper of huurder de kans om je nieuwbouwhuis live te bekijken. Tegelijkertijd kun je de sfeer proeven van de wijk waarin jouw eventueel toekomstige woning is gebouwd. Maar de Nieuwbouwdag biedt veel meer. Het is ook mogelijk om projecten te bezoeken die nog niet zover gevorderd zijn. Een unieke kans om het project te zien ontwikkelen en tegelijkertijd is het een gezellig dagje uit. Aanbieders van woningen staan op 26 september paraat voor alle vragen op het gebied van aanpassings- en uitbreidingsmogelijkheden binnen het project. Ook laten zij zien welke nieuwe technieken en systemen in nieuwbouwwoningen gemeengoed zijn.

Forse energiebesparing

Zo is nieuwbouw gegarandeerd energiezuiniger dan bestaande bouw. Daardoor draag je ook gelijk een steentje bij aan een beter milieu. De energiekosten van een nieuwbouwhuis zijn over het algemeen honderden euro's per jaar lager dan bij oudere huizen. Goede isolatie en ventilatie zorgen voor zowel een aangenaam binnenklimaat, als voor een aantrekkelijke energierekening.

Vrij en flexibel

De openstelling van vele nieuwbouwwoningen biedt geïnteresseerden ook de kans om beter te zien wat voor waar zij straks voor hun geld zouden krijgen. Door een bezoek aan een modelwoning of een pas opgeleverd huis krijgt de consument ruimtelijk

inzicht en zien zij met eigen ogen welke mogelijkheden de woning biedt. Vanaf een tekening is het vaak moeilijker om dit inzicht te krijgen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.neprom.nl