NVLF


Activiteiten

---

26 september 2009

Werkconferentie dyslexie

Tijd: 10:00 - 16:00
Locatie: Nieuwegein's Business Center

De NVLF organiseert op 26 september een werkconferentie. Het doel van deze dag is een beschrijving maken van goed logopedisch handelen bij lees- en spellingproblemen en dyslexie.

Van tevoren zal er door de commissie dyslexie van de NVLF aan de deelnemers een schema aangereikt worden met behandelmodules. Het uitwerken van de behandelmodules wordt tijdens de werkconferentie gedaan. Het eindresultaat zal een `Werkwijzer goed logopedisch handelen bij lees- en spellingproblemen en dyslexie' zijn.

Van de deelnemers wordt een actieve inbreng verwacht, het is een werkconferentie. De dag wordt georganiseerd voor logopedisten die:
* ingeschreven staan in het register dyslexiebehandelaars, of
* deelnemers zijn aan een kwaliteitskring dyslexie, of
* uitgebreide ervaring hebben met het behandelen van lees- en spellingproblemen / dyslexie.

De dag wordt gehouden op zaterdag 26 september 2009, van 10.00 tot 16.00 uur in het zalencentrum NBC in Nieuwegein. Dit centrum is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Kosten
EUR 90,00 voor NVLF-leden (alleen leden van de NVLF kunnen zich opgeven)

Accreditatie
Deelnemers ontvangen aan het einde van de dag een certificaat met 20 studiepunten. Er wordt accreditatie aangevraagd. Het is nog niet duidelijk hoeveel geaccrediteerde punten er worden toegekend. Het spreekt voor zich dat bij het toekennen van accreditatie geen "gewone" punten meer worden toegekend.