Gemeente Scheemda


Postcodeloterij trakteert op ijs in Scheemda

Alle deelnemers, waarvan het lotnummer begint met wijkcode 9679 winnen een ijsbeker. In één keer wint een hele wijk een ijsje! Iedereen die meespeelt, in de trekking van augustus, wint met elk deelnemend lot een beker Ben & Jerryâs ijs. Het gaat in dit geval om 1.047 loten.

Alle winnaars met wijkcode 9679 kunnen hun prijs ophalen van zaterdag 26 september tot en met zondag 11 oktober 2009 bij C1000 aan de Vredenhovenstraat 3 in Scheemda. De winnaars krijgen de coupon waarmee zij hun prijs kunnen ophalen thuis gestuurd.
Â
De samenleving wint altijd
Vijftig procent van elk meespelend lot in de Nationale Postcode Loterij is bestemd voor projecten in de samenleving. Dankzij 2,5 miljoen deelnemers aan de Postcode Loterij in 2008 wordt een recordbedrag van ruim 244 miljoen euro verdeeld over meer dan 57 goededoelenorganisaties. Deze organisaties zijn werkzaam op het gebied van mens en natuur in Nederland en daarbuiten. Ook Ben & Jerryâs laat al jarenlang een sociaal gezicht zien door continu initiatieven te ontwikkelen om de wereld te verbeteren. Zoals bijvoorbeeld het Climate Change College dat door Ben & Jerryâs en het Wereld Natuur Fonds is opgericht. Jonge mensen worden daar opgeleid tot Climate Ambassadeurs.