Gemeente Westervoort

Liever een goede buur...

Op zaterdag 26 september aanstaande is het nationale burendag. Burendag is bedoeld om kennis te maken met buren en andere wijkbewoners. Een aantal wijkraden in Westervoort organiseert voor deze speciale gelegenheid activiteiten voor wijkbewoners.

Het programma
Bij 't Biezenweitje kunnen wijkbewoners van Hoogeind vanaf 12.00 uur aanschuiven bij een straatlunch. Deelname is gratis.

In de wijk Ganzenpoel wordt van 13.00 tot 16.30 uur een oud-Hollandse spelletjesmiddag georganiseerd, locatie Ganzenweide. Voor een drankje en wat te smullen wordt gezorgd.

Wijkraad Mosterdhof/Struikendoorn/Weem combineert de burendag met de jaarlijkse wijkinloop. Vanaf 10.30 uur zijn wijkbewoners welkom in zalencentrum Wieleman. Zij worden geïnformeerd over zaken die in de wijk op stapel staan, maar bezoekers kunnen ook suggesties doen wat betreft de woonomgeving. Verder kan men in de loop van de dag deelnemen aan een speurtocht, poker-, dart- en een klaverjastoernooi terwijl de er voor de kinderen een speciaal programma is samengesteld.

Bovendien wordt om 13.00 uur een nieuwe hondenlosloopplaats in de wijk Mosterdhof geopend. Wethouder Ciska Wobma verricht de opening. Alle wijkbewoners (met of zonder hond) zijn welkom! Voor de honden staat er een verrassing klaar.

Dorpsplein 1 6931CZ; P: Postbus 40 6930 AA; T: (026) 3179911; F: (026) 3113623 E: gemeente@westervoort.nl