Gemeente Rhenen


Koffiedrinken bij het college op Burendag

21 september 2009 - Zaterdag 26 september is het weer de jaarlijkse Burendag! Het college van burgemeester en wethouders van Rhenen doet mee aan dit ludieke initiatief. Het idee is om de gezelligheid, die we binnenshuis heel normaal vinden, naar buiten te halen.

Alle collegeleden hebben zaterdagmorgen de koffie klaar voor de buurtbewoners. Van 10.00 tot 12.00 uur bent u welkom op Molenberg 39 in Rhenen (wethouder Marius Guichelaar) of Majoor Jacomettiweg 5 (wethouder Ad van Hees) of Oude Veenendaalseweg 15 in Rhenen (wethouder Anne van Miltenburg) of De Dijk 27a in Achterberg (burgemeester Joost van Oostrum).

s Middags gaat wethouder Guichelaar op bezoek bij bewoners Tollekamp in Wageningen om daar een kopje koffie te drinken met de Tollekampers.

Op de website www.burendag.nl is alle informatie vinden over de Burendag 2009. Ook buurtorganisaties kunnen op Burendag meedoen. Zij kunnen de deuren openzetten en buurtbewoners ontvangen.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met gemeente Rhenen, afdeling welzijn, Agnes Habers op maandag, dinsdag en donderdag (tel. 681673).