NCRV

Z@PPLIVE

Chaos, lol, maffe spellen en het laatste entertainmentnieuws met Martijn en Emiel in Z@PPLIVE

Zaterdag 26 september


09.00 uur, Z@PP

Komende zaterdag beginnen Emiel en Martijn het weekend goed met het spiksplinternieuwe programma Z@PPLIVE. Met maffe spellen zoals Dier or No Dier, waarbij echte huisdieren te winnen zijn, Yes We Cam, een supersnel skypespel dat vanachter de computer thuis gespeeld kan worden en Pokerface. Wie houdt zijn gezicht het beste in de plooi? Maar behalve spellen ook veel Z@PP- en entertainmentnieuws in de rubriek Z@PPboulevard. Deze week zijn Kimberley Klaver (Annebella) en Sebastian Wulf (Luxor) uit de nieuwe film SpangaS op Survival te gast en kijkers kunnen live met ze chatten via www.zapplive.nl. In de rubriek Z@PP Draait Door laten Martijn en Emiel gekke en grappige internetfilmpjes zien, grappige bloopers en iedere week André van Duins Animal Crackers.

Emiel Sandkte (1983) speelde in de tv-serie Vuurzee en de kinderserie Spetter! Hij is vooral bekend van Goede Tijden Slechte Tijden waarin hij sinds 2008 de rol van Dex Huygens speelt .

Emiel: âIk heb er nu al enorm veel zin in om iedere zaterdagochtend vroeg uit mijn bed te springen voor Z@PPLIVEâ.

Martijn Hillenius (1981) speelde bij grote toneelgezelschappen en was op tv te zien in Het Klokhuis, Daar! Vliegende Panters en Toren C. Martijn: âMijn eerste grote presentatieklus, en dan meteen bijna een uur lang live op de zaterdagochtend. Superspannend!. Bovendien hoef ik het gelukkig niet helemaal in mijn eentje te doen, want ik heb superhunk Emiel naast me. Nu maar hopen dat er ook een paar fans voor mij over blijven!â