Gemeente Someren


Kermis Someren-Dorp

Komend weekend, van 26 tot en met 29 september 2009, wordt de jaarlijkse kermis gehouden in Someren-Dorp. Het kermisprogramma ziet er dit jaar als volgt uit:

Zaterdag 26 september:

Op zaterdag middag om 14.30 uur wordt de kermis geopend door Djumbo. De drie meiden van deze groep verzorgen een optreden tot 15.00 uur en delen ook gratis ritkaarten uit.

Maandag 28 september:

Programma gehandicapten

Op kermismaandag is er van 14.00 tot 15.30 uur een speciaal programma voor gehandicapten. De gehandicapten verzamelen om 14.00 uur bij café Ut Summers Kontakt, waarna ze na een versnapering kunnen genieten van de diverse attracties op de kermis die, indien nodig, hun snelheid zullen aanpassen.

Clown Desalles + kinderloterij

Van 18.00 tot 21.00 uur komt clown Desalles een bezoek brengen aan de kermis. Ook is er een kinderloterij met twee superhoofdprijzen, namelijk een Wii nintendo en een nintendo dsi. Verder zijn er nog een aantal andere mooie prijzen te winnen waaronder o.a. een fototoestel en een portable radio/cd speler. Iedereen tot 16 jaar mag meedoen aan deze loterij waarvan een lot in 't Contact staat op de gemeentepagina. Deze loten dienen op maandag tussen 18.00 en 19.30 uur in de daarvoor bestemde bus gestopt te worden nabij de draaimolen. De trekking nabij de draaimolen, vindt plaats om 19.45 uur en wordt verzorgd door de clown.

Dinsdagavond 29 september:

Op dinsdag wordt de kermis van 19.00 tot 23.00 uur bezocht door enkele vuurspuwers. Zij zullen diverse malen een demonstratie vuurspuwen geven.

Het kermisprogramma wordt mogelijk gemaakt door de gezamenlijke kermisexploitanten, café D'n Boemelaer, café 't Summers Kontakt en Gemeente Someren.

Laatst gewijzigd: 22 september 2009

---