Vereniging Eigen Huis

Landelijke nieuwbouwdag en informatieavond

Iedereen die interesse heeft in een nieuwbouwwoning kan op zaterdag 26 september 2009 tussen 11.00 en 14.00 uur een kijkje nemen bij meer dan 250 nieuwbouwprojecten. Op deze eerste landelijke nieuwbouwdag kunt u modelwoningen en pas opgeleverde huizen bekijken, en ervaren hoe de nieuwe woongebieden er uit gaan zien.
Zelf zien en beoordelen levert een beter inzicht op dan de indruk die een tekening of brochure achterlaten. Alle deelnemende projecten zijn te vinden op http://nieuwbouwdag.niki.nl/.

Informatie over kopen nieuwbouwhuis
Vereniging Eigen Huis organiseert op 28 september 2009 een informatieavond over het kopen van een nieuwbouwhuis, waar ook in Nederland. In begrijpelijke taal krijgt u uitleg over hoe de koop, bouw en oplevering van een nieuwbouwwoning in elkaar zitten.

Adviseurs van Vereniging Eigen Huis geven anwoord op uw juridische, financiële en bouwkundige vragen. Daarnaast kunnen zij u voorrekenen wat uw financiële mogelijkheden zijn. De nieuwbouwavond duurt van 19.00 tot 21.30 uur en vindt plaats in het informatiecentrum Vathorst in Amersfoort, centraal gelegen in Nederland.

Meer informatie
Voorlichtingsbijeenkomst Nieuwbouwhuis kopen Alle voorlichtingsbijeenkomsten

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 23 september 2009.

---