Gemeente Lansingerland

Zaterdag Open dag Beheer & Onderhoud
open dag beheer & onderhoud

Wilt u ook wel eens een kijkje nemen in de keuken van onze afdeling Beheer & Onderhoud? Komt u dan naar de open dag op zaterdag 26 september.

De opendag wordt gehouden bij de gemeentewerf in Berkel en Rodenrijs, Veilingweg 44. Van 10.00 â 15.00 uur zijn inwoners uit Berkel en Rodenrijs van harte welkom om geïnformeerd te worden over verschillende onderwerpen waar Beheer & Onderhoud zich mee bezighoudt. Natuurlijk is er ook volop de mogelijkheid om vragen te stellen.

Vanuit de opzet van een gezellige en informatieve markt geven medewerkers van de binnen- en de buitendienst van Beheer & Onderhoud u o.a. informatie over openbaar groen, wegen, riolering, huishoudelijk afval, speeltoestellen, straatreiniging, begraafplaatsen en verlichting. Ook is er informatie over de nieuwbouwprojecten in Berkel en Rodenrijs. Daarnaast vertellen medewerkers van de buitendienst u graag over het materiaal en de voertuigen die gebruikt worden bij hun werk. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd!

Andere organisaties

Ook zijn er deze dag andere organisaties vertegenwoordigd zoals Citytec, Vogelvereniging Rotta, een bijenimker, vandervalk + de groot rioolinspectie en hulpdiensten zoals de politie, brandweer, de ambulance en de dierenambulance. En Oosthoek Landschapsbeheer vertelt u graag meer over het begrazingsproject met schapen in de gemeente Lansingerland.

Komt u dus naar de open dag op 26 september a.s. U mag hem niet missen.