Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Frans Bauer, Golden Earing, Ali B en de Nits

Knallende concerten in Schouwburg Almere!

Almere, 13 juli 2009

Het aanbod van theaterconcerten in Schouwburg Almere is nog nooit zo groot geweest. Grote en kleinere artiesten komen een bezoek brengen aan Almere. Intieme optredens en concerten in de Grote Zaal, alles komt voorbij.

Frans Bauer verkocht miljoenen cd's, heeft een abonnement op de hoogste noteringen in de hitlijsten, won zo ongeveer elke showbizzprijs die er te winnen valt. Na zijn uitverkochte concerten in Ahoy met Marianne Weber kun je Frans Bauer tijdens zijn achtste theatertour 'Live in Concert VIII' weer gewoon in het theater zien. Uiteraard wordt het weer een spektakel vol oude en nieuwe nummers, begeleid door zijn vaste orkest, vertrouwde backing vocals en natuurlijk The Dance Company. Geniet van de liedjes, grappen en grollen van de bekendste vertolker van het Nederlandstalige lied! Vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2009 te zien in Schouwburg Almere

Onze nationale rock-'n-roll trots Golden Earing gaat maar door. De vele fans worden getrakteerd op (bijna) alle publieksfavorieten uit ruim veertig jaar Earring-historie. Plugged of unplugged, onverslijtbare hits als 'Radar Love', 'Twilight Zone' en 'Just A Little Bit Of Peace In My Heart' op zakformaat. Barry, Cesar, George en Rinus hebben er nog steeds plezier in. En u waarschijnlijk ook op woensdag 4 november 2009 in Schouwburg Almere.

Ali B heeft zijn try-outs in Schouwburg Almere, bijzondere eerste ontmoetingen met het publiek. In het muzikale 'Wie Ali zegt, moet B zeggen' vertelt Ali B wat er gebeurde ná de straat en verbindt hij Tupac met Bach, The Godfather met Deepak Chopra en het Marokkaanse rifgebergte met Monte Carlo. Dat doet hij zoals je van hem gewend bent: met rake raps, treffende grappen en zonder blad voor de mond. Petje af voor Ali B dus. Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2009.

De Nits vonden met de succesvolle cd 'Doing the Dishes' zichzelf in 2008 voor de zoveelste keer in hun bestaan uit. "Het is werkelijk fantastisch om te horen hoe de groep als het ware wordt aangestoken door zijn eigen creativiteit", schreef OOR. Ook in het theater is de eigenzinnige, melodieuze pop, met hier en daar een knipoog naar bands als Talking Heads en XTC, zeer op zijn plaats. Dinsdag 15 december 2009 in Schouwburg Almere.

Meer theaterconcerten in Schouwburg Almere
Re-Play met Lost in Music. 23 oktober 2009
Onsterfelijke countrysterren uit de muziektheatergroep Ocobar en Frank Lammers. 30 oktober 2009 Jenny Arean en Bill van Dijk, muzikale samensmelting. 21 oktober 2009 Vuile Huichelaar, meezingprogramma voor vrouwen met de beste Nederlandse liedjes. 17 november 2009. Venice, pop, rock en een flinke scheut country. 19 november 2009. Intwine is terug, met hun Eumshop Sessions. 20 november 2009. De wereldband, kopmannen slaan op hol in dit spektakel. 25 november 2009. Ruth Jacott blijft verrassen. Nederlandse, Spaanse en Engelse nummers. 29 december 2009

De hele zomer kaarten bestellen via www.schouwburgalmere.nl Schouwburg Almere heeft een reserveringssysteem waarbij de bezoeker zelf zijn stoelen kan kiezen voor een voorstelling. Op www.schouwburgalmere.nl ziet men meteen op de plattegrond waar in de zaal er nog kaarten beschikbaar zijn en kan deze vastleggen. Voor aanvang van de voorstelling kan zeer smakelijk worden gedineerd in Café-restaurant Waterfront.

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht