Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Landsmeer, 9 september 2009

De Woonbeurs Amsterdam 2009 bereidt zich voor op 17de editie

Zaterdag 26 september 2009 gaat het nieuwe woonseizoen van start met de zeventiende editie van de Woonbeurs Amsterdam. Van zaterdag 26 september tot en met zondag 4 oktober 2009 staat de Amsterdam RAI in het teken van binnen- en buitenwonen in alle stijlen. De bezoeker wordt dit jaar in de watten gelegd met veel persoonlijke aandacht en advies. Ruim driehonderd vooraanstaande woonmerken delen hun expertise met woonliefhebbers.

Thema's
Op de Woonbeurs Amsterdam presenteren de deelnemers zich verspreid over vier hallen. Iedere hal heeft zijn eigen thema: Home, Style, Design en het nieuwe thema Outside.

De Homehal laat zien dat een eigentijds interieur mooi, sfeervol én voor iedereen bereikbaar is. Hier staan deelnemers als Siemens, Auping, Miele, Loods 5 en Riverdale.

In de Designhal staan topdesigners, toonaangevende fabrikanten en jonge ontwerpers van nationale en internationale bodem, onder andere Leolux, Volvo, Boley, Brand van Egmond en Zilly Design.

Nieuw dit jaar is de Super Brand Zone, een eigen plek voor internationale topmerken zoals Poliform, Poggenpohl, Hulsta, Rolf Benz, Loewe en Varenna. Jonge Nederlandse designontwerpers, die in het voorjaar in Milaan hebben gestaan, verzamelen zich op het platform `Via Milano'. Ander creatief designtalent van eigen bodem is te zien bij `NL Design', met onder meer Tafel-design, Kidsonroof en Smool Designstudio.

In de Stylehal kan de bezoeker de deelnemers ontmoeten die luxe, klasse en comfort uitstralen. Hier draait alles om vakmanschap, fraaie materialen en goede smaak. Vakwerk van o.a. Conijn Parket, Paul van de Kooi Keukens, Duxiana, Piet Jonker en Farrow & Ball.

Nieuw dit jaar is de Outsidehal, waar buitenwonen centraal staat. Outside is een platform waar professionals op het gebied van buitenwonen zich presenteren. Van terrassen tot tuinplanten van buitenkeukens tot zwembaden in de Outsidehal vertellen deelnemers als Starline, Life & Garden, Fatboy, Cerdic en Borek hun verhaal.

Woon- en buitenbladen
De Woonbeurs Amsterdam is een event van de woon- én buitenbladen van Sanoma Uitgevers. De levensgrote huizen en terrassen van de bladen zijn elk jaar een hoogtepunt op de beursvloer. vtwonen presenteert een huis in loftstyle, in het 101 Woonideeën huis worden werkelijkheid en fantasie afgewisseld en in het ariadne at Home huis wordt een robuuste keuken met royale eettafel en vele souvenirs van ver geshowd. Laatstgenoemde komt dit jaar ook met een kinderhuisje. Designer Paul Linse is de bedenker van het Eigen Huis & Interieur huis en Eric Kuster zet zijn handtekening onder het More Than Classic huis. Home and Garden, Seasons en Tuin&Co slaan de handen ineen en realiseren verschillende terrassen waar tuinadvies en productintroducties centraal staat.






1,5 miljoenste bezoeker
Na zestien goed bezochte beurzen zal de Woonbeurs Amsterdam dit jaar de 1,5 miljoenste bezoeker verwelkomen. Dit belooft een feestelijk moment te worden die de `gelukkige' bezoeker niet snel zal vergeten. De 1,5 miljoenste bezoeker ontvangt een wooncheque t.w.v. 10.000 beschikbaar gesteld door CBW-erkende woonwinkels.

Meubelfabriek Arco winnaar Woonbeurs Pin 2009
Meubelfabriek Arco is de winnaar van de Woonbeurs Pin 2009. De aanbieder van woon- en projectmeubelen levert al jaren een wezenlijke bijdrage aan de status en ontwikkeling van vormgeving in Nederland. Arco krijgt de vakprijs op maandag 28 september 2009 opgespeld tijdens de Woonbeurs Amsterdam. De Woonbeurspin is een Nederlandse onderscheiding voor een persoon of organisatie die belangrijk is voor het Nederlandse interieur. De pin wordt ontworpen door de winnaar van vorig jaar, Jurgen Beij.

De jury, bestaande uit Ed Annink (Ontwerpwerk), Jurgen Bey (Studio Makkink & Bey), José Molenaar (Eigen Huis & Interieur) en Daan van Trigt (HPR Organisatie), vindt Arco de terechte en overtuigende winnaar om haar solide koers en avontuurlijk opdrachtgeverschap.





HIGHLIGHTS

Via Milano
Bij Via Milano zijn alle geselecteerde ontwerpen al vol lof ontvangen tijdens de laatste Salone Internazionale del Mobile in Milaan. Op de Woonbeurs Amsterdam krijgen de bezoekers de gelegenheid deze werken gezamenlijk te bewonderen in één presentatie. Een deskundige commissie bestaande uit Paul Linse, Wytse Rodenburg, Monique van der Reijden en Titus Eliens, koos een selectie ontwerpen uit die op de beurs worden tentoongesteld. Met onder andere Sander Mulder, By Lin, Charlotte Dumoncel d'Argence, Julien Carretero, Ilona Huvenaars en Willem Derks.

NL Design
Op het platform NL Design presenteert designtalent van eigen bodem de nieuwste ontwerpen. Originele en verrassende design accessoires worden afgewisseld met innovatieve producten. Met onder andere Studio Ditte, Urban Flowers, Studio Frederik Roije, Ontwerpburo Tas-Ka, Keecie en Terapy.

Lane of Fame Nieuw!
In de Lane of Fame, een expositie met alle vijftien Woonbeurs Pin winnaars, worden werken, ideeën, schetsen van de verschillende winnaars tentoongesteld. Een overzicht van de ontwikkeling van wonen in de afgelopen vijftien jaar.

Eerdere Woonbeurspin winnaars zijn: Art of Living (1994), Piet Hein Eek (1995), Henk Vos (1996), Jan des Bouvrie (1997), Marcel Wanders (1998), Forbo Krommenie (1999), Droog Design (2000), Lidewij Edelkoort (2001), Ulf Moritz ( 2002), Koninklijke Tichelaar Makkum (2003), Richard Hutten (2004), Tord Boontje (2005), Piet Boon (2006), Studio Job (2007) en Jurgen Beij (2008).

Design to Play
In de entree van de Designhal kan iedereen even kind zijn bij Design to Play. Spelen met de knikkertafel `Marbelous' van Ontwerpduo of rijgen in designgordijnen. Op de beursvloer presenteren Fred en Wilma hun eigen huisje in de Vinexwijk, zoals in het vrolijke eco-doeboek `Fred & Wilma in de Vinexwijk' beschreven staat. In het boek wordt onder andere het Doe-het-zelf Edammer stoeltje van Piet Hein Eek en de doe-het-zelf Vinex tulpenvaas van Roderick Vos getoond.

Woontheater nieuw!
Dit jaar presenteert de Woonbeurs Amsterdam een Woontheater op de beursvloer. In het Woontheater worden elk uur van de dag lezingen gehouden voor de bezoekers. Jonge talenten, gerenommeerde namen, trendwatchers en stylisten vertellen hun persoonlijke verhaal. Met onder andere Annet van Egmond van Brand Van Egmond en Paul Linse over zijn interieurideeën. Daarnaast interviews met Eric Kuster, Job Smeets en Piet Boon over hun werk en tussen de lezingen door de `Real Time Analog Digital Clock' van Maarten Baas. Fabriek NL stelt 250 originele jaren 60 Eames stoelen ter beschikking voor in het Woontheater.

Personal Shopper nieuw!
Nieuw dit jaar is de personal shopper. Bezoekers kunnen vooraf op www.woonbeurs.nl een personal shopper boeken die na een introductiegesprek de perfecte woonroute krijgt uitgestippeld. De personal shopper begeleidt de bezoeker en geeft tips en advies.

Sanoma Woon Awards
Aan wie mag Chantal Janzen straks de felbegeerde Sanoma Woon Awards overhandigen? De genomineerden zijn bekend. En er zitten grote namen bij. Woensdag 30 september krijgen de winnaars hun prijzen uitgereikt, in De Lichtfabriek in Haarlem, tijdens het vijfde en inmiddels traditionele feestelijke woongala. Genomineerd zijn onder andere Auping, Piet Boon, Ikea en Philips. Zie voor meer informatie www.sanoma-uitgevers.nl

Beste Stand
Op de Woonbeurs Amsterdam wordt elk jaar de Beste Stand verkiezing gehouden. De prijs is bedoeld als stimuleringsprijs voor de deelnemers om hun product zo goed mogelijk te presenteren. Daarbij wordt op verschillende aspecten van een beursdeelname gelet: namelijk standbouw en communicatie maar ook zaken als personeel, passie en onderscheidende details. De jury stelt op zondag 27 september drie genomineerden vast. De genomineerden ontvangen op dezelfde dag een bord Genomineerd voor Beste Stand. De prijs voor Beste Stand wordt uitgereikt op woensdagavond 30 september tijdens Sanoma Woon Awards. De prijs is 30 vierkante meter gratis standruimte op de Woonbeurs Amsterdam 2010.





ADVIES

Inspiratieplein
Op het Inspiratieplein in de Homehal wordt persoonlijk kleur-, indeel- en stijladvies gegeven op maat voor één ruimte. Binnen een half uur wordt een ruimte voor de bezoeker omgetoverd. Na het advies kan de bezoeker de beurs op en de advieswoorden omzetten in daden. Flexa presenteert een stalenbar op het Inspiratieplein, waar bezoekers na persoonlijk kleuradvies direct gratis kleurechte A5 stalen kunnen bestellen. Inschrijving verloopt via www.woonbeurs.nl. I.s.m. Stylisten van de Artemis Styling Academie.

Advies bij Co van der Horst
Bij Co van der Horst kan de bezoeker aan de adviestafel terecht voor advies voor het totale interieur. Van klassiek tot modern. De inrichting van een interieur is een persoonlijke zaak. Ieder woont graag in een omgeving waarin hij of zij zich thuis voelt; die is ingericht naar eigen wens. De binnenhuisarchitecten bij Co van der Horst helpen woonwensen te verwezenlijken. Met hun kennis en expertise kunnen zij de bezoeker op weg helpen. De bezoeker neemt een plattegrond, tekeningen en foto's mee om de interieurarchitecten voldoende input te geven.

Lichtadviesplein
Een schemerlamp, op de grens van licht en donker of een felle spot op de muur voor een mooi accent? Verlichting is sfeerbepalend voor elke ruimte. Kies ik voor functioneel of sfeer en wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van energiezuinige verlichting? Op het Lichtadviesplein krijgt de bezoeker advies op maat van adviseurs van Oak-licht.

Speeddaten met een interieurarchitect
Kan dat muurtje weg? Wat is de ideale looplijn in de keuken? Wat is het nut van een goede zichtlijn? Bij BNI (Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten) kan kennis worden gemaakt met een interieurarchitect die antwoord geeft op bovenstaande vragen.

Henders & Hazel
Tijdens de Woonbeurs Amsterdam organiseert Henders & Hazel doorlopend de workshop `Word je eigen binnenhuisadviseur'. Onder begeleiding van een stylingteam heeft de bezoeker de mogelijkheid om een woonkamer virtueel in te richten. Het resultaat is direct op een groot scherm terug te zien.

Geuradvies
Naast kleur-, indeel- en stijladvies is er dit jaar ook aandacht voor een nieuw soort advies: Geuradvies. Geur in huis maakt elke ruimte persoonlijk. Ambi Pur presenteert samen met National Geographic twee nieuwe geuren uit de natuur : Japan-Tatami en Nevada-Desert Flower. Deze wereldgeuren kunnen op de Ambi Pur stand tijdens een unieke geurervaring worden beleefd. Ambi Pur geeft geuradvies voor elke ruimte.





VAKDAG NIEUW!

Topdesigner Paola Navone op Vakdag
Maandag 28 september 2009 introduceert de Woonbeurs Amsterdam van 10.00 tot 18.00 uur een Vakdag voor woonprofessionals in de RAI Amsterdam. Topdesigner en art director bij Gervasoni Paola Navone geeft tijdens de Vakdag een lezing in het Woontheater over haar werk voor de Toscaanse serviezenfabrikant Richard Ginori. Haar presentatie in Milaan was de `talk of the town`.
Annet van Egmond presenteert het nieuwe boek `Twintig jaar Brand Van Egmond' over hun artistieke ontwikkeling, vanaf het prille begin tot heden..
Els Zijlstra van Materia, de bibliotheek van innovatieve en nieuwe materialen, geeft een lezing over

veranderd materiaalgebruik in het interieur.
Evelyne Merkx vertelt over het werk van Merkx en Girod Architecten aan de hand van recent opgeleverde werken. Merkx en Girod Architecten tekende onder andere voor ontwerp en inrichting van de Hermitage in Amsterdam.
Fabrikanten, detaillisten, ontwerpers, architecten, pers, stylisten en andere woonprofessionals zijn voor de Vakdag uitgenodigd.

Pitching Sessions
Op de Vakdag vinden Pitching Sessions plaats waarbij ontwerpers hun idee, product of dienst in vijf minuten kunnen pitchen aan een jury bestaande uit opdrachtgevers, fabrikanten en interieurspecialisten. Een kans voor creatieven om zich in de kijker te spelen bij topprofessionals uit de woonbranche. De ingezonden ideeën worden vooraf beoordeeld en de ontwerpers worden per categorie uitgenodigd om live te presenteren op de Vakdag. De jury kiest uiteindelijk live op de Vakdag het beste idee. De Pitching Sessions worden ondersteund door Kunstenaars&CO.

CBW-MITEX
In het CBW café ontmoeten woonprofessionals elkaar én CBW-MITEX. CBW-MITEX helpt detaillisten in de woonbranche optimaal ondernemen. Ruim 7500 leden maken momenteel gebruik van de aanwezige kennis en expertise. Ondernemers kunnen bij CBW-MITEX terecht voor bedrijfs-, juridisch en personeelsadvies, inzicht in marktcijfers, hulp bij ondernemersvragen én financieel voordeel. Het CBW café is te vinden op het Parkterras in de Designhal.

Stylistendag
De Vakdag is ook de start van stylistenvereniging CRISP (Centraal Register Interieur Styling Professionals). CRISP is een beroepsvereniging voor styling professionals. Om 10.00 uur vindt een bijeenkomst plaats waarin wordt toegelicht wat de beroepsvereniging voor stylisten kan betekenen. Stylisten kunnen zich de hele dag aansluiten bij de kersverse beroepsvereniging.

Kaartverkoop Vakdag
Op de website www.woonbeurs.nl/2009/vakdag kunnen toegangskaarten à 20,- (exclusief BTW) voor de Vakdag worden gekocht en tickets voor de lezingen worden gereserveerd. De Vakdag wordt gesponsord door CBW MITEX.





DEELNEMERS NIEUWS

Jubilerend Leolux geeft opbrengst Pallone-kunst naar goed doel Jubilerend Leolux geeft opbrengst Pallone-kunst naar goed doel "Bewerk de Leolux Pallone" was de opdracht aan jonge kunstenaars, in het kader van het 75-jarig jubileum van de designproducent. De meest bijzondere ontwerpen worden op ware grootte uitgevoerd en bij opbod verkocht tijdens de Woonbeurs Amsterdam. Leolux schenkt de opbrengst aan de stichting Pink Ribbon.

Samenwerking Leolux en Design Academy
Leolux en Design Academy Eindhoven werken samen aan een nieuw project om designstudenten meer praktijkgericht te laten ontwerpen. Studenten van de laatste twee studiejaren van de Design Academy gaan op projectbasis bij Leolux aan de slag. De beste ontwerpen kunnen door Leolux op de markt gebracht worden. Op de Woonbeurs Amsterdam wordt een tip van de sluier gegeven.

Nederlands debuut voor Volvo S60 Conceptcar op de Woonbeurs Amsterdam Een auto op de Woonbeurs Amsterdam? Jazeker, de conceptcar, die onlangs nog werd uitgeroepen tot mooiste Concept van 2009 was nog niet eerder te zien in Nederland, een debuut dus voor de Woonbeurs Amsterdam. Speciaal voor Volvo werd het kroonjuweel van de auto ontworpen: een handgemaakte kristallen middenconsole. Op de beursvloer creëert Volvo voor de bezoekers een passende garage. Onder de noemer `Pimp your Garage' tovert Volvo een garage om in een plek die een auto verdient.

Quooker lanceert TWINTAP
Quooker lanceert de TWINTAP: een technologische en functionele innovatie. Met de komst van deze nieuwe kranenset komt Quooker tegemoet aan de vraag van potentiële kokend-water-kraan gebruikers. Tijdens de Woonbeurs Amsterdam wordt de TWINTAP onthult.

Zilly Design presenteert vloer en wand in één
De Nederlandse gietvloerenspecialist Zilly Design presenteert van 26 september tot en met 4 oktober 2009 op de Woonbeurs Amsterdam twee nieuwe vloersystemen; Zilly Magic en Zilly Beton. Zilly Magic kan zowel als vloer als wand gebruikt worden en heeft een hoogglans uitstraling. Zilly Beton is een gietvloer waarbij kleuren niet gemengd worden maar waarbij één kleur direct met patroon wordt aangebracht. Beide op maat gemaakte systemen leveren persoonlijke en unieke vloeren op.

Gigaset
Gigaset ontwerpt huistelefoons voor elke levensstijl en voor elk interieur. Je kunt bovendien verschillende handtoestellen combineren met één basisstation. Bijvoorbeeld een zakelijk toestel voor in de werkkamer, een design toestel voor de woonkamer en een robuust, waterbestendig toestel voor de badkamer, keuken of tuin. De bezoeker ervaar zélf in de Message Room op de Woonbeurs Amsterdam welk toestel het beste bij hem of haar past en profiteert van de aanbiedingen op de awardwinning Gigasettoestellen, exclusief voor de bezoekers van de Woonbeurs.

Gelderland
Pieke Bergmans is een van de snelst rijzende sterren in de internationale designwereld. Kenmerkend voor haar werk is het onbekommerd experimenteren met vormen en materialen. Veel van haar ontwerpen zijn unica's, want allemaal met de hand gemaakt. Ook deze tafeltjes voor Gelderland hebben de looks van limited editions, maar zijn daarentegen verrassend betaalbaar. De organische bladen lijken willekeurig te zijn ontstaan, net als de dynamische sprietpootjes van roestvrijstaal die doen denken aan de fragiele pootjes van waterjuffers. Vandaar ook de naam: Juffers. In totaal zijn er vijf verschillende modellen in zes kleuren: groen, rood, grijs, zwart, geel en wit.

Een nieuwe trend op het gebied van vormgeving, is de diamant-look. Zitmeubelen, maar bijvoorbeeld ook lampen en baden doen qua lijnenspel denken aan geslepen diamanten. Zo ook de nieuwe bank Model 7450 van het Nederlandse ontwerpduo Scholten & Baijings. Een bijzonder strak ontwerp, dat vanuit elke hoek weer anders oogt. Geometrisch en speels tegelijk. Leverbaar als fauteuil en 3-zits bank.





Auping brengt jubileumbed ter ere van 120-jarig bestaan Auping viert zijn 120-jarig jubileum met de terugkeer van een oude bekende: de Cleopatra. Dit luxe model is een van de spraakmakende modellen die de rijke historie van Auping illustreren. De Cleopatra zag het licht in 1953 en is een kwart eeuw in productie gebleven. Voor het jubileum heeft Auping de Cleopatra een vernieuwde vormgeving gegeven, in overeenstemming met de moderne eisen op het gebied van comfort.

Piet Boon presenteert boot op de Woonbeurs Amsterdam LongIsland en Piet Boon presenteren op de Woonbeurs Amsterdam de LongIsland 33 Sportsman `Created by Piet Boon Design'. Het ontwerp van de boot is gebaseerd op de bestaande LongIsland 33 Sportsman. De LongIsland boten staan bekend om hun exclusieve styling en eersteklas bouwkwaliteit. De verdere afwerking van de boot is volledig op maat gemaakt. Daarnaast heeft de boot gezandstraalde roestvrijstalen details zoals afdekroosters, kikkers, stootranden, dockinglights, verlichtingsarmaturen en een zwemtrap. De unieke versie van de LongIsland 33 Sportsman `Created by Piet Boon Design' wordt in een gelimiteerde oplage gebouwd.

Rolf Benz DONO introduceert nieuwe modellen: Lounge + Edition Vijf jaar na de introductie van het bankprogramma DONO dat zich kenmerkt door zijn reling, de flexibel te bevestigen rugkussens en de uittrekbare zitting, heeft Rolf Benz deze bank verder geperfectioneerd en biedt nu twee nieuwe varianten aan: DONO Lounge en DONO Edition, beiden gekenmerkt door een zachter zitcomfort. De DONO Lounge valt op door zijn zachte vulling en de afronding van het zitkussen. Kenmerkend is de biezennaad en zit- en rugkussen en de rugkussens lijken te zijn gecapitonneerd maar dan zonder knoop.

De DONO Edition van Christian Werner beschikt eveneens over de bovenomschreven eigenschappen maar kan daarnaast ook nog worden uitgevoerd met een bijzondere reling. Men kan kiezen tussen zwart gelakt of een bekleding in zwart of zwart/bruin leer.

Fabriek NL
Fabriek NL presenteert op de Woonbeurs Amsterdam originele meubelstukken van Osvaldo Borsani, Bodil Kjaer en Hans J. Wegner. Deze veilingwaardige stukken zijn door het team van Fabriek NL gerestaureerd. Alle stukken zijn originele ontwerpen uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90.

Seasons lanceert eigen servieslijn op de Woonbeurs Amsterdam Met trots presenteert Seasons het nieuwe Seasons servies. De complete serviesserie is ontwikkeld in samenwerking met Ter Steege. Het servies is van handbeschilderd aardewerk met een bijzonder bloemmotief van de hand van illustratrice en serviesontwerpster Jet.

Voor Seasons ontwierp Jet een illustratie van een `snelle bloem', getekend met zwarte pen en maar voor de helft ingekleurd. Serviesstukken met bloem worden gecombineerd met stukken in een stip- en streepdessin, wat een heel eigentijdse uitstraling geeft. Het inkleuren van het servies gebeurt met de hand, wat elk onderdeel uniek maakt. De antiek aandoende, verschoten kleuren geven het servies een bijzonder accent. U kunt eindeloos mixen en matchen met de dessins van dit zeer complete servies, dat geschikt is voor elk moment van de dag.
In het voorjaar van 2010 zal de lijn worden uitgebreid met tafel- en keukentextiel.

Home and Garden lanceert eigen textiellijn op de Woonbeurs Amsterdam Binnen en buiten comfortabel en stijlvol wonen, daaraan voegt Home and Garden een nieuwe dimensie toe met de Home and Garden textiellijn. Ontwikkeld in samenwerking met Manu Jones, international producent en merk van woningtextiel. De Home and Garden textiellijn is eigentijds en omvat (zit)kussens, kussenrollen, plaids, kant-en-klaargordijnen, tafel- en keukentextiel. Uitgevoerd in 100% katoen en hoogwaardig afgewerkt. In het voorjaar van 2010 wordt de lijn uitgebreid met textiel voor buiten, zoals tuinkussens, matraskussens en outdoor keukentextiel. De collectie is verkrijgbaar in op elkaar afgestemde basiskleuren, zoals ecru, taupe en grijs, en is gecombineerd met trendy roodtinten, waaronder aubergine en kersenrood.

Starline
In de Outsidehal introduceert Starline het Starline Monoblock 350, een compleet zwembad voor een betaalbare prijs. Het bad heeft een zeer praktische afmeting van 7.00 x 3.50 x 1.40 m diep. De veiligheid, ergonomie en het design van het Monoblock zijn de afgelopen jaren tot in de puntjes geperfectioneerd. Daarnaast garanderen de moderne fabricagetechnieken en hoogwaardige materialen een kwaliteitsbad met minimaal onderhoud. Het bad is verkrijgbaar in wit én blauw, volledig geïsoleerd en voorzien van een geïntegreerde hoektrap. Starline is meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van zwembaden, whirlpools, sauna's en bijbehorende producten. Van ontwikkeling en fabricage, tot verkoop en service.





INFORMATIE

Beursdagen: zaterdag 26 september tot en met zondag 4 oktober 2009 Openingstijden: zaterdag tot en met zondag 10.00 - 18.00 uur donderdag en vrijdag 10.00 - 22.00 uur maandag 28 september gesloten i.v.m. Vakdag Locatie: Amsterdam RAI, Europaplein 22 in Amsterdam Entreeprijs: 17,50 aan de kassa (inclusief woonblad naar keuze) kinderen tot 4 jaar gratis, tot en met 12 jaar 7 14 in de voorverkoop via www.woonbeurs.nl ( 2 administratiekosten per bestelling) of bij één van de 400 Primera winkels ( 1 administratiekosten per kaart) Woonblad naar keuze: Op de Woonbeurs Amsterdam ontvang een bezoeker het laatste nummer van een van de volgende titels: ariadne at Home, Eigen Huis & Interieur, Home and Garden, More Than Classic, vtwonen, 101 Woonideeën, Tuin&Co en Seasons. Vrije keuze voor een titel zolang de voorraad strekt. Voorverkoop: via www.woonbeurs.nl en bij een van de 400 Primera winkels Vervoer: De Woonbeurs Amsterdam is goed te bereiken met de auto (parkeergelegenheid tegen betaling) en met het openbaar vervoer (trein, tram en sneltram, vijf minuten lopen vanaf station Amsterdam RAI). Alle informatie: www.woonbeurs.nl