Gemeente Borsele

Boerenontbijt voor nieuwe inwoners groot succes

Het boerenontbijt dat de gemeente op zaterdag 26 september samen met de ZLTO organiseerde was een groot succes. Ruim honderd nieuwe inwoners genoten samen met het college van burgemeester en wethouders en de ZLTO Borsele van een ontbijt met producten uit Borsele. De raadsleden voorzagen de nieuwe inwoners van koffie en thee. De bijeenkomst vond plaats in de monumentale boerderij De Witte Pauw, die zojuist gerenoveerd is. Op www.borsele.nl/boerenontbijt vindt u de fotoâs.

Ieder jaar organiseert de gemeente een activiteit voor nieuwe inwoners. Alle inwoners, die tussen 1 juli 2008 en 30 juni 2009 zijn komen wonen in de gemeente, waren uitgenodigd.
Samen met de nieuwe inwoners genoot burgemeester Jaap Gelok van het boerenontbijt in de monumentale hoeve De Witte Pauw in Borssele. Na het ontbijt presenteerden enkele Borselse ondernemers hun streekeigen producten. Samen met de nieuwe inwoners genoot burgemeester Jaap Gelok van het boerenontbijt in de monumentale hoeve De Witte Pauw in Borssele. Na het ontbijt presenteerden enkele Borselse ondernemers hun streekeigen producten.