Nieuwe gezondheidsspeciaalzaak in hartje Amsterdam


AMSTERDAM, 20090924 -- Vanaf deze week heeft Amsterdam er een nieuwe winkel bij. Gezondheidsspeciaalzaak Vitaminstore op de Haarlemmerstraat 61 is niet te missen: de frisse kleuren, die de categorieën van de producten aanduiden en de vrolijke gezichten lachen de klant tegemoet. De opening van het 18e filiaal van Vitaminstore zal uiteraard feestelijk worden ingeleid.

Op zaterdag 26 september zal de winkel feestelijk geopend worden door Nel de Jager.
Zij is al jaren aanspreekpunt en vraagbaak voor ondernemers in de buurt. Nel: "Als winkelstraatmanager houd ik me onder meer bezig met de promotie van het winkelgebied, subsidieregelingen en het Keurmerk Veilig Ondernemen. Daarnaast ga ik actief op zoek naar nieuwe concepten die het winkelgebied een impuls kunnen geven. Ik ben dan ook blij als het lukt om bijzondere winkels binnen te halen!" Zij werkt hierbij natuurlijk nauw samen met het Bestuur van de Ondernemersvereniging en met heel veel winkeliers.

Na de officiële opening zullen de topwielrenners Piet Rooijakkers en Floris Goesinnen op ludieke wijze een demonstratie geven van hun kunnen! Beide zijn al enkele jaren van vaste waarde voor de Skil-Shimano wielerploeg. Tevens zal Dr.Hauschka een gratis demonstratie geven van hun natuurlijke verzorgingsproducten, waarbij er volop zelf kan worden gesmeerd. Voor iedereen die deze dag naar de winkel komt hebben we een leuke verrassing: men kan bij aanschaf van een willekeurig product dobbelen om de eigen korting, oplopend tot 50%! Tevens krijgt iedere klant een leuk tasje boordevol samples en andere informatie. Iedereen die benieuwd is naar wat Vitaminstore te bieden is dan ook van harte welkom op deze dag!

Het ondernemerschap is de 40-jarige franchiseneemster Gill Sies niet vreemd: zij runde jarenlang succesvol een winkel in sieraden, meubels en accessoires. Toch bleef haar interesse in voedingssupplementen, natuurlijke cosmetica en sportvoeding altijd aanwezig. Toen zij eind vorig jaar kennis maakte met het concept van Vitaminstore, was zij dan ook direct enthousiast: "Bij Vitaminstore voelde ik me gelijk helemaal op mijn plek. De kleuren, de uitstraling, de producten: alles past bij mij!". Een bijbehorend pand was dan ook al snel gevonden. In verband met een renovatie aan de kelder kon de vorige eigenaar, slager Mario de Rooy, de prachtlocatie aan de Haarlemmerweg niet langer aanhouden. Na een uitgebreide verbouwing kon Gill zich settelen op haar nieuwe stek.

"Bij Vitaminstore staat een deskundig advies centraal", vervolgt Gill, "omdat iedereen anders is, hoort bij een gezond leven een persoonlijk advies. Aan de hand van een aantal vragen en eventueel metingen, komen we tot de juiste keuze. Of het nu gaat om het uiterlijk, overgewicht of lichamelijke ongemakken: er is meer mogelijk dan je denkt! Vitaminstore is namelijk altijd op de hoogte van het meest recente gezondheidsnieuws en verkoopt de beste en nieuwste gezondheidsproducten".

Vitaminstore is een gezondheidsspeciaalzaak die haar winkel heeft onderverdeeld in de drie categorieën Health, Sports en Beauty. Binnen elke categorie kiest Vitaminstore voor de beste merken die staan voor betrouwbaarheid en werkzaamheid. Zo worden er de vitaminen van Solgar en Orthica verkocht, maar ook de sportvoeding van EAS en MDoubleYou. Daarnaast wordt er uitsluitend natuurzuivere cosmetica verkocht van bijvoorbeeld Weleda, Annemarie Borlind en Dr. Hauschka. Ook verkoopt Vitaminstore haar eigen hoogwaardige eigen merk met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zelfs voor tijdschriften, boeken en DVD´s over gezondheid kunt u bij Vitaminstore terecht.





Ingezonden persbericht