Ingezonden persbericht


Vijfde oldtimerbeurs Floraholland Bleiswijk
OP 26 en 27 SEPTEMBER 2009

Bloemenveilingterrein verandert voor één weekend in oldtimer-walhalla

Bleiswijk,- Wat hebben bloemen gemeen met oldtimers? Op het eerste gezicht niet zoveel, maar voor wie op zaterdag 26 en zondag 27 september het bloemenveilingterrein van FloraHolland Bleiswijk bezoekt zal de link duidelijk worden. In dit eerste herfstweekend verandert het terrein van FloraHolland Bleiswijk namelijk in een paradijs voor oldtimerfanaten. Maar niet alleen fanaten zijn welkom, een dagje oldtimerbeurs is ook een leuk gezinsuitje met volop bezienswaardigheden.

Oldtimers, klassiekers en aanverwanten is al wat de klok slaat in FloraHolland Bleiswijk op 26 en 27 september. In dit weekend wordt het veilingterrein omgetoverd tot een verzamelplek van alles dat te maken heeft met oldtimers en een ontmoetingsplaats voor liefhebbers en hobbyisten. Beursbezoekers kunnen zich vergapen aan onder meer onderdelen, documentatie, gereedschap, automobilia, miniaturen en natuurlijk heel veel oldtimers. Ook verschillende oldtimerclubs zullen zich van hun beste kant laten zien. Mede hierdoor zal FloraHolland Bleiswijk dit weekend meer weg hebben van een historisch museum dan van een bloemenveiling. De beurs is zeker de moeite van een bezoek waard en.. de organisatie zorgt voor een gratis kopje koffie of thee.

Informatie
Op zaterdag 26 en zondag 27 september 2009 is de Oldtimerbeurs in FloraHolland Bleiswijk geopend van 10.00 tot 17.00 uur. FloraHolland is gelegen aan de Klappolder 130, Bleiswijk A 12 afslag 8 De toegangsprijs bedraagt E 10,-. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Het parkeren is gratis.
Meer info: www.oldtimerbeurs.net of 073-5233301


---