Open dagen bij Boten en Meer en Scheepsmakelaardij Goliath in Warten


Zaterdag 26 en zondag 27 september 2009 van 10.00 tot 18.00 uur

WARTEN, 20090903 -- Op zaterdag 26 en zondag 27 september as zijn er open dagen bij Boten en Meer en scheepsmakelaardij Goliath aan het Hellingpaed 11 (navigatie; Rounwei 3) 9003 LW in Warten. Op deze dagen vinden er diverse activiteiten plaats in en rond de klassieke verkoophaven.

Sinds juli van dit jaar is er in het Friese plaatsje Warten een mooie verkoophaven voor klassieke schepen, rond en platbodems en sloepen. De haven biedt plek aan een 50 tal schepen tot 15 meter.
De bundeling van klassieke schepen, rond en platbodems en sloepen is aantrekkelijk voor zowel kopers als verkopers. Het grote aanbod trekt kopers aan waardoor de verkoopkansen stijgen en als koper hoef je niet stad en land af te reizen om een goede indruk te krijgen van het aanbod. Scheepsmakelaars Boten en Meer en Goliath hebben een groot aantal klassieke schepen, rond en platbodems in bemiddeling. Tijdens de open dagen zullen gespecialiseerde makelaars aanwezig zijn die uw vragen kunnen beantwoorden.

In de inbrengwinkel van Boten en Meer kunt u naar hartelust snuffelen tussen de vele scheepsaccesoires, bootonderdelen en scheepsmodellen en natuurlijk kunt u ook uw eigen overtollige spullen inbrengen.

Op zaterdag 26 september vinden er diverse activiteiten plaats op het terrein van de haven.
Pal naast de haven vindt u Cafe Restaurant het Skûthûs. U kunt daar op uw gemak genieten van een hapje en een drankje.
Zaterdagavond wordt door Boten en Meer voor de eigenaren van de verkoopschepen in de haven en voor genodigden een captains-diner aangeboden.

Het meer dan 200 jaar oude hellinggebouw en de haven zijn gelegen in de dorpskom van Warten. Het hellinggebouw is onlangs gerestaureerd en nu vinden Boten en Meer met Scheepsmakelaardij Goliath en Cafe Restaurant Het Skûthûs hier hun onderdak.
De oude haven is bijna gereed en zal begin 2010 geheel beschikbaar zijn. Het geheel straalt rust en gemoedelijkheid uit. De oude scheepshelling wordt nog gebruikt en in de wintertijd is het hellinggebouw geopend voor reparaties en onderhoud.
Scheepsmakelaar Auke van der Meer is zelf al jarenlang eigenaar van diverse klassieke schepen en platbodems. Het onderhouden en restaureren van de schepen is voor hem bekend terrein. Wij bieden daarom net dat stukje `meer'.
Auke; "Er is meer dan polyester" Als een klassiek schip goed onderhouden wordt is het niet meer werk dan een ander schip.
Scheepsmakelaardij Goliath is een initiatief van Sjoerd Kampen uit Sneek. Het is een samenwerkingsverband van meerdere bij Goliath aangesloten scheepsmakelaars. Ieder met zijn eigen specialiteit en kennis. Zo is er altijd een makelaar die u kan helpen met uw specifieke wensen en vragen. Op het gebied van klassieke schepen, rond en platbodems neemt Goliath een belangrijke positie in op de Nederlandse markt.

Neem alvast een kijkje op www.botenenmeer.nl of op www.scheepsmakelaardijgoliath.nl
Tot ziens op de open dag.





Ingezonden persbericht