P E R S B E R I C H T

Oss, 10 april 2009

Badminton Club Oss viert 40 jarig jubileum!

Badminton Club Oss organiseert zaterdag 26 september 2009 een jubileumdag om samen met haar leden en oud-leden het 40 jarig jubileum te vieren.

Op vrijdag 25 september 1969 wordt Badminton Club Oss opgericht. Nu, 40 jaar later, is B.C.Oss uitgegroeid tot een vereniging met meer dan 200 actieve leden. B.C.Oss is een vereniging waar jong en oud kunnen genieten van een partijtje badminton in sporthal De Ussenstelt aan de Looveltlaan te Oss.

Om haar 40 jarig jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan organiseert de club een jubileum dag voor al haar leden en oud-leden. Het jubileum vindt plaats op zaterdag 26 september in sporthal De Ussenstelt en staat in het teken van 40 jaar badminton bij B.C.Oss.

Overdag organiseert B.C.Oss allerlei activiteiten voor haar (jeugd)leden en is er voor alle oud-leden van B.C.Oss de gelegenheid om weer eens te genieten van het spelletje badminton. Na een warm en koud buffet zal 's avonds het jubileum worden afgesloten met een groot feest voor alle leden en oud-leden vanaf 16 jaar.

Op de website www.bcoss40jaar.nl kan men zich aanmelden om deze bijzondere dag samen met alle andere (oud-)leden van Badminton Club Oss te vieren. Ook zijn op deze website alle vorderingen betreffende deze dag te volgen.