Ingezonden persbericht



- persbericht -

DE GLOOIENDE HEUVELS ZIJN IN ZICHT!

5e Seizoen The Hills zaterdag in première bij MTV

Amsterdam, 21 september 2009
Zouden Heidi en Lauren hun ruzie kunnen bijleggen? Of zal Spencer voor altijd tussen ze instaan...? Het 5e seizoen van The Hills, en daarmee het laatste voor Lauren Conrad, staat voor de deur. Lauren, die het na alle jaren leven onder een vergrootglas, tijd vindt voor iets anders, krijgt het in dit laatste seizoen emotioneel zwaar met de keuzes die ze moet maken. Maar of het nu wel of niet goed komt tussen Lauren en Heidi, de gedachte dat we Lauren hierna niet meer terug zien in het heuvelachtige landschap van The Hills zorgt toch wel voor een brok in je keel…

Vanaf zaterdag 26 september kunnen we weer genieten van het leven van de personages uit de MTV hitserie The Hills. Waar eerdere seizoenen nog duidelijk lieten zien dat de meiden hun puberpukkels nog niet ontgroeid waren, lopen de emoties dit seizoen heel hoog op en moeten de dames volwassen keuzes maken. Zo zal Heidi moeten besluiten of Spencer echt de man is met wie zij haar leven wil delen tot de dood hun scheidt of dat haar vriendschap met Lauren haar toch dierbaarder is.

Voor de Laguna Beach fans is het einde van het vijfde seizoen van The Hills er een van gemengde gevoelens. Weliswaar komt ijskoningin Kristin Cavallari de cast vanaf het tweede gedeelte van seizoen 5 weer versterken, het betekent ook tijd voor afscheid. En dat gaat gepaard met tranen. Ook Audrina zorgt voor een verassend vertrek. Niet alleen is ze weer terug bij haar ex Corey, maar ze speelt ook nog eens in een film en heeft haar haren blond geverfd! De sexy voormalig brunette uit The Hills verlaat de populaire serie om zo al haar aandacht te geven aan een nieuwe serie. Maar gelukkig kunnen we voorlopig nog gewoon van haar knipperlicht relatie met Justin genieten, want ook in het vervolg van serie 5 is Audrina er nog bij.

'Drina' krijgt namelijk haar eigen spin-off van The Hills! De serie zal 'The Audrina Show' gaan heten, en ook op MTV uitgezonden worden. Maar hoe voelt de reality-ster zich nou nadat ze heeft besloten de serie te verlaten? "Verdrietig, maar ik ben er klaar voor." zegt Audrina."Ik maak de volgende stap in het volwassen worden en ik ga verder met mijn leven."

Dit seizoen van The Hills gaat over veranderingen, het verleden achter je laten en doorgaan met het leven zonder te weten wat de toekomst te bieden heeft. Nieuwe romances, oude vijanden en langlopende vriendschappen komen samen om het leven in The Hills voorgoed te veranderen!

Vanaf zaterdag 26 september wekelijks te zien om 18.10 uur bij MTV, de herhaling is op zondag te zien om 19.05 uur.


- EINDE BERICHT -