Cambuur

Cambuur gala uitverkocht

Het prestigieuze Cambuur gala wat op 26 september a.s. in het WTC Plaza te Leeuwarden wordt gehouden is uitverkocht . De veertig beschikbare tafels waren in een mum van tijd verkocht. Gedurende de avond zal er een veiling worden gehouden van allerlei items waarbij de opbrengst gaat naar de stichting KIKA (kinderenkankervrij) en de jeugdopleiding van SC Cambuur Leeuwarden.

Een van de opvallende / opvallendste veilingartikelen is een gesigneerde voetbal uit 1965, waarmee SC Cambuur de 4-1 overwinning op SC Heerenveen behaalde. De Cambuur veiling biedt totaal meer dan 26 topstukken ter veiling aan, waaronder gesigneerde voetbalshirts van o.a. Ajax, het Nederlandse elftal, Jaap Stam en Phillip Cocu. Ook wordt er een heuse scooter in Cambuur kleuren verloot, een schilderij gemaakt en gesigneerd door Ruud Gullit, een gesigneerd boek van Collina de bekende Italiaanse scheidsrechter e.v.a. items.

SC Cambuur werkt al jaren samen met de stichting KIKA. Na afloop van het galadiner zullen er optredens zijn van onder meer Lee Towers en Syb van der Ploeg. De gehele SC Cambuur selectie zal aanwezig zijn tijdens deze avond.




Cambuur