Ingezonden persbericht


22 september 2009

26 september Week van de Haagse Ontmoeting: Escampfestival: Escamp laad(t) je leven', het lied voor en door alle Escampers!

Samen met de bewoners van het stadsdeel Escamp heeft Musicon een lied en een videoclip gemaakt: 'Escamp laad(t) je leven'. Dit is een vrolijk en exotisch dans- en meezingnummer, over de veelzijdigheid, de mensen en de andere mooie kanten van leven in het grootste stadsdeel van Nederland. Op zaterdag 26 september zal dit nummer met zoveel mogelijk bewoners gezongen worden op het Escampfestival in het Melis Stokepark.

Escampfestival
Deze week krijgen alle bewoners van Escamp in het kader van burgerschap een gratis exemplaar De DVD's worden verspreid via Zuid West Nieuws en is ook gratis verkrijgbaar op het Escampfestival en bij het stadsdeelkantoor in Escamp.

Op het Escampfestival op 26 september staat ontmoeting en cultuur centraal. Er zijn diverse optredens van onder andere Monique Smit, Exclusive Strings, Doenja en kids, Jimmy en Dennis en Valerius. Daarnaast vindt op het V&D plein om12.30 een naturalisatieceremonie plaats en is er aansluitend een inburgeringsmarkt waar u alles te weten kunt komen over inburgeren en kunt meedoen aan een inburgeringsquiz.

Kijk voor meer informatie op www.youtube.nl/escampfestival www.escampfestival.nl en www.burgerschapdenhaag.nl